Sahirenur Günüm olacak hala adet olmadım 12. Günü test yaptım negatif çıktı , polikistikover var zaten 35 günde falan bir oluyorum ama aşırı düzensiz değil adetim ne kadar beklemeliyim test yapmak için de negatif görme korkusu 🥺
myangelson Sahirenur 14-17 gün içinde adet olur. Ne kadar adetiniz düzensiz olsa bile yumurtlama zamanı bilindiği için adetin gelme tarihi belli olur. Testi tekrarlayın hala negatifse doktora gidin kist vs olmus olabilir doktor muayene etsin
myangelson Sahirenur kist oluştuysa baya gecikme yapabiliyor. doktor çatlayip çatlamadigina baktı mi muayene etmiş miydi? Benim doktorum mesela 17-18 güne kadar adet olmazsan ve testin negatifse muayeneye gel kist vs olmuş olabilir bakalım demişti
Sahirenur myangelson yok kuzum adetinde gecikme yapabilir dedi adet olursan aşılamaya geçelim dedi ama ayriyeten olmazsa ya da kist mist olursa diye birşey söylemedi 😔
myangelson Sahirenur adette gecikme yapmaz çatlatma iğnesi dediğim gibi kist veya hamilelik durumunda oluyor genelde onun dışında en geç 18. Günde adet oluyor herkes çoğunlukla 14. Gün geliyor hatta
Sahirenur myangelson canım dayanamayıp anneme test aldırttım erken gebelik değil normal test almış negatif fark eder mi
myangelson Sahirenur farketmez bana da doktorum erken gebelik onermemisti normal testlerden yap demişti. O zaman gebelik olmayabilir bence bir doktora muayeneye gidin veya bir kaç gün daha bekleyip tekrar test yapın ona göre gidin
Sahirenur Sahirenur myangelson canım açtığım posta bakar mısın gebelik testi ile alakalı burdan atamamışım