Deniz315 Benim idrar yolu enfeksiyonum bir aydır hangi hapı kullansam geçmiyor aranızda bu durumu yaşayıp geçirten var mı 32 haftalık olduk artık bıktık sürekli tekrar ediyor
Yasminnnnn Deniz315 Benimde geçmiyor sürekli var 30+2 haftalık ilacda kullanıyorum dikkat ediyorum ama yok sürekli tekrarlıyor malesef yarın yine tahlil vericem.buyuk ihtimal yine çıkacak enfeksiyon
Satisati Deniz315 geçmiş olsun bende hamileyken idrar yolu enfeksiyonu geçirdim enfeksiyonu ben atlattım ama karnımda bebek atlatamamis kanında enfeksiyon çıktı ve doğduktan sonra yenidoğan yoğun bakımina aldılar Allah acıl şifa versin inşallah 😊😊😥
Deniz315 Satisati Yasminnnnn bende antibiyotik kullanıyorum günlük sabah ve akşam olmak üzere ama bir türlü geçmiyor nasıl bir şeyse cinsel ilişki 0 sarı bir akıntı var artık bu muhabbetten çok sıkıldım
fidanylcn doktorunuza danışıp sirkeli su ile taharet alın baya hafifletiyor benim enfeksiyonum fitil ve sirkeli su ile geçti
fidanylcn Deniz315 suyun içine biraz elma sirkesi döküp normal taharet alıyorum sonrasında kurutuyorum ıslak bırakmaman gerek
Eminee3434 20 haftadayım benimde hala gecmıyor ayrı olarak kum döküyorum antibiyotik verdi o kadar geçmedi