Bbk88 27 ve 29 haftalık doğum yaptığım için. 27 haftalık olan doğumdan 15 gün sonra vefat etti. Herhangi bir sorunum yoktu bir anda sancım başladı 3. gün su ve nişan aynı anda geldi 5.5 cm açılmayla acil sezaryene alındım. 29 haftalık doğan da 1 sene içinde iki kere doğum yapmış olduğum için rahim kendini toparlamadı. Gebelik sürecimin başından beri avuç içi kadar parça düşürüyordum zaten düşük tehlikem 5 ay devam etti. 29. haftada doğum başladı 7.5 cm açılma ile yine acil sezaryene alındım şükür o sağ 19 aylık oldu. Şuan 29+4 hamileyim kadın doğum doktorları kabul etmedi kan kaybetme riskim var. Kanama başlar ve durduramazlsrsa sonuç kötü olurmuş kürtaj da aynı şekilde kazıma yapılacağı işin rahmimin delinip kan kaybetme riskim olduğundan onu da yapamam her türlü risklisin dedi bende perinatolog buldum kanama başlarsa ve durduramazsak en kötü rahmin alınır başka sorun yaşamazsın dedi bakalım kaderimizde ne varsa onu yaşıcaz Allah gönderdiyse vardır bir sebebi dedik kıyamadım 🥲 kaybettiğimiz bebeğimiz kızdı, bu doğacak olan da kız 🥲 yaralarımızı sarmaya geliyormuş miniğim 🥹