iremd-1798 H4assask kullandığınız ilaçtan dolayı önemli bir şey değil takılmayın. Bende 7 aydır kullanıyorum hala daha siyah tuvaletimi yapıyorum. Doktora da sordum normal dedi.
Minikbiranne35 Yok kız feramat kullandığım her günün sabahı tuvalete giderim ve simsiyah çıkarırım korkma 3 4 aydır öyleyim abim doktor normal demişti
fatmagul3008 Bende kan ilacı kullaniyorum siyah oluyo malesf ben kabız oluyorum hap mi ediyor bilmiyorum sizinde öyle mi
H4assask fatmagul3008 hap kabız ediyormuş ama bende başta oldu. Sonra geçti. Simsiyah dışkılamakta pek normal değil ama neyse
H4assask Neferut internetten baktım vücuttaki kanamadan dolayı felan diyor. Ne bilim valla korkmaya başladım. Bayram öncesi de beyne pıhtı atmıştı
Evhamlikurabiyeanne Ferrasanol sabah aksam kullaniyorum benim de öyle doktor ilaci yazarken diskida siyahlik yapacak korkma demisti evet zift karasi gibi oluyor
H4assask iremd-1798 beraberinde midem de bulanıyor 33 haftalık hamileyim. Oksapar iğne de kullanıyorum 🤷♀️
H4assask Merve-006 beraberinde şuan midem de bulanıyor. Bir de okşayan sabah akşam iğne kullanıyorum 🤷♀️
Merve-006 H4assask belkide ilaç iyi gelmedi yinede siz bı görüşün doktorunuzla olmadı çok geçmiş olsun🥺
iremd-1798 H4assask tabii isterseniz bir doktorunuza danışın ama kan ve demir ilacı gibi ilaçlar tuvaletinzin rengini değiştiriyor. İçinizin rahat etmesi için bir sonraki randevu da doktorla görüşebilirsiniz ❤️
Busra1819 Benimde aynı ilaç ve aynı şekilde dışkı koyu korkma beni o kadar kabız ediyor ki içerde beklemiş olan şey siyahlaşıyor ister istemez