KaderrB Gizemygt12 39+3 ile 25 haziranda doğucak inşallah. Epidural mi genel anestezi mi alınmalı bir fikir verin lütfennn
gizbirhil Gurcunursogut neye göre gün veriliyor bende şu an 38+4 üm haftaya gel muayeneye dedi bekleyeceğiz dedi . Gün falan kararlaştırmadık
Gurcunursogut gizbirhil benim ikinci sezeryanim planlı olacağı için 38-39 arası alırız demişti zaten önceden
20Haziran @“Gizemygt12” 37+4 deyim normal doğurabilirsin ama 39 a kadar gelmezse sezeryan alırım çünkü irileşir doğum zorlaşır dedi bekliyorum açılma olsun diye. Sezeryan isteseydim 38 de alırım demişti.
SrpYlmz Kayraninnannesi anladim canim teşekkür ederim . Allah’ım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 🙏🫶
Umutaren Sermec27 benimde 2. Oğlum temmuz ortası doğacak 3. Kız olur mu olmaz mı diye düşünüyorum ama ya olmazsa 😅
gizbirhil Gurcunursogut ben 39+2 muayene olacağım istersem sezeryan için gün verir mi acaba bana ilk gebeliğim normal yapmak istemiyorum bebek 3500 kiloydu cumartesi gittiğimde
2020-23-24 Rabia97 benimde sancılarım var önüne geçilemiyor 3. sezeryanım 37+1 haftalığım 1 saate sezeryana alınacagımda bebeğim küveze girermi kaç kg doğar onu çok merak ediyorum inşallah sağlıkla kucağıma alırım yanımda olur dua et nolur
Rabia97 2020-23-24 içini ferah tut canım küvete girme ihtimali gününde doğmuş olsa da oluyor sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻 küçük savaşçı onlar oğlum 4 yaşına girdi çok şükür herhangi bi problem yaşamadık erken alındığı için
Rabia97 2020-23-24 içini ferah tut canım küvete girme ihtimali gününde doğmuş olsa da oluyor sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻 küçük savaşçı onlar oğlum 4 yaşına girdi çok şükür herhangi bi problem yaşamadık erken alındığı için