Yaprakdokumuseverr Kızlar bebeğim küvezden çıktı bugün 3.günümüzdü. Uyanıklık süresi normaldi. Bugün yıkadım ilk defa. Uykuya düştü. Sadece emmeye uyanıyo 15 dk uyuyup dalıyo yine. Uyanık kalmasına alışmışım endişelendim şimdi.
btytgy Yaprakdokumuseverr yıkanınca rahatlıyolar daha fazla uyuyorlar ama siz 2-3 saatte bir uyandırıp besleyin mutlaka
Satisati Yaprakdokumuseverr canım su yormustur kendisi uyaniyorsa emmek için endişelenme ama yinede sen 3 saati geçirme geceleri
Yaprakdokumuseverr @btytgy @Minigiim-vebenn52 @Satisati Teşekkür ederim kızlar ben de öyle düşündüm ama emin de olamadım. Çok uzun yıkamadım inanın 5 dk da yıkadım çıkarttım ama yetti sanırım. Yıkamadan önce 1 saat emerdi şimdi 15 dk emiyo geri uyuyo
Satisati Yaprakdokumuseverr bebekler hemencecik suya doyuyor benimde bjr aylık bebeğim var duş aldıktan sonra emzirmek için uyandirmam rahatlıyor uyumaya da ihtiyacı var acıkınca uyanıyor kendisi tabiki iki üç saat uykuyu geçmemek şartıyla sende endişelenme minik kuzu acıkınca seni istiycektir zaten 😊 duştan sonra hemen seni istemiştir zaten emmiatir karnını kabalamıstir
Yaprakdokumuseverr Satisati rahatladım çok teşekkür ederim 🥹 şimdi biraz dürtüp emzirmeye başladım gözü kapalı 10 dk emdi çıkarttı uyumaya devam. Sarılık olmasın bide onun için küvezde yatmasını istemiyorum 😮💨
Damla Yaprakdokumuseverr sık sık emzirirsen uyuması hiç sorun değil zaten günün neredeyse tamamını uyuyarak geçiriyorlar