Aysenur_2022 Arkadaşlar şimdi ben 19+3 haftalıkım kız bebek bekliyorum eşime ne dediysem isim beğendirmiyorum şimdi bir isim bulduk “ARDEN” ikimizin de içine sindi ama erkek ismiymiş sizce bu isim kıza da gider mi ne diyorsunuz ? Popüler kız isimlerinden değil de çok duyulmamış isim fikirleriniz varsa da benimle paylaşır mısınız
Ebrusisli Aysenur_2022 bende söylendiği zaman unisex bir isim gibi geliyor kulağa . ( ŞİMAL ) benim erkek kız olsaydı bu ismi koyacaktım
Msydn6 Aysenur_2022 Simru önerebilirm fikir olsun oğlumun sınıf arkadaşının ismiydi farklı gelmişt duyduğumda
Aysenur_2022 Aylaa123 arveni de çok severim ama en yakın dostumun kızının adı olduğu için seçenekler arasına alamadım 😂😂
Brc7 Kulağa unisex geliyor diyecektim ki biraz araştırdım ve şöyle yazıyor: Arden, köklerini Arden Ormanının derinliklerinde bulan İngiliz kökenli cinsiyet ayrımı gözetmeyen bir yerel addır. Bence cok hos bir isim ve kız içinde uygun diye düsünüyorum♥️
Ebrusisli Aysenur_2022 evet ben kayınvalidem kuran okurken vakıa suresinde denk geldim sesli okuyordu orada yön anlamında geçiyor ama o an çok hoşuma gitti
Aysenur_2022 Msydn6 simra ve simya da geldi bu isimden sonra fikir olarak aslında güzel beğendim teşekkür ederim ☺️
dhbetul Aysenur_2022 unisex kullanılabilir bence içinize sindiyse koyun emin olun zaten nadir bir isim çoğu insan ilk defa duyacaktır yadırganmaz
Rabia97 Aysenur_2022 Laden Asral Marin Yankı bunlar arasında kalıyorum bende cinsiyetimiz henüz belli değil 🌺
BirAskMasali1323 Aysenur_2022 ADEN 🌺koyabilirsiniz sadece R harfini cikaricaksiniz🥰😅fikir olsun Ayriyeten farklı isim önerisi olarak 📌Mısra 📌Efsa 📌Elvin 📌Ronya olabilir 💕