Miraymira gmzaduman randevumu kaçırdım işe geç kaldığım için işe dönmek zorunda kaldım yarın 10:15 te gidicem tekrar Allahın izniyle sizide haberdar edecem 🥰
gmzaduman Miraymira ay hadi hayırlısı ben çarşamba gideceğim için size sorayım dedim😄kızım diyorum karnıma ama tam da emin değilim zor yaa
bulut955 3_oglan_annesi Ay ne kadar tuhaf bugün 15+4 banada kız dedi bacak arası boş . Şimdi düşünmeye başladım
Ftmamrd Kızlar benim bebeğime 16 haftada kesin kız dediler 16+4 de bebeğimi düşürdüm erkek olduğunu o zmana gördüm şimdi de 13 haftalık hamileyim %80 kız dediler yine ama 13 hafta cinsiyet için çok erken değil mi ben sormadan söyledi doktorum
Miraymira Ftmamrd bende aynı düşücedeyim bir çok bu alanda uzman doktorlar 16. Haftaya kadar cinsiyet netleşmez diyorlar organların tamamen oluşması bile 16 diyorlar banada söyleyince bende bi hayli şaşırdım bu yüzden başka bir doktora gidicem yarın inşallah 🥰
Miraymira Ftmamrd %80 kız dedi doktor kıyafet vs almayın bi 15 gün sonra tekrar bakalım dedi 14. Haftadayım 🥰
Miraymira gmzaduman %80 kız dedi doktor kıyafet vs almayın dedi 15 gün sonra tekrar bakalım dedi bu yüzdelikten sonra değişirmi bilmiyorum 🙈😂
Gizem96 gmzaduman Banada 13+4 te %70 kız denildi. Daha sonraki gidişlerimd göstermedi en son detaylıya bırakalım dedi doktorumuz. 22 haftalıktı erkek olduğunu öğrendiğimde. İyiki alışveriş yapmamıştım. Nub çin takvimi kan değişimi hepsi kız diyordu ama bizimki süpriz yapıp erkek olduğunu gösterdi çok şükür 😂 ilk oğlumda 11 haftalıktı öğrendiğimde aynı doktora gittiğim için kıza çok alıştırmıştım kendimi ama detaylıda gol attı resmen bize 🤣🤣
lili19 @Elsa57- banada kendi doktorumun hastanesinde ikiliye gelen doktor bacak arasına bakmadan kız dedi ama bilmiyorum neye göre birkac gün önce acile gitim belim ağırmıştı cok her tarafından resim cektiler altan baktı ama iki bacak arasında doluluk vardı bilgisayardan gördüm acb erkekmi
Mucizem_01011 gmzaduman bana da hep kız dendi doktorlar burda da mesela keseden vs hep kız dendi ama sonuç erkek :) o yüzden ilk etapta çok da ümitlenmemek gerekmiş