Nihanak Bezmialem taha beyin randevulari acikti kizlar. Gebe polikilinigi cuma gunu bostu. Hatta post actim ama kimse.gormedi sanirim. Hala bos mu bilmiorm yarim saat.once falan bostu. Bi bakin isterseniz
sevo52 Aysegulkinyas kanamanız neden olmuştu acaba bende 9+3 üm şuan kanama oldu çok az sabah gidicem doktora korkuyorum
Aysegulkinyas sevo52 normal demisti doktor olusma asamasinda olabilirmis cinsel iliskiyi yasakamisti birde bana
Mahidevran61 sevo52 evet 12. Haftaya kadar ilişki olmamali bebek rahime iyice tutunsun. Progesteron kullaniyor musunuz?
Mahidevran61 mrsdoruk evet benim doktorum aon dakika golü atti işi birakti bende doktor degıstirmek mecburiyet inde kaldim
Nihanak Aysegulkinyas ben de emniyettepedeyim universitenin tak karsisindaki yoeum bilirsin illaki 🤣ay ne kadar yakiniz 😊 abimler esentepede oturuyo 😊 cevahire bzi de yakiniz yaa 😂 goruselim bari bu kadar yakinken 😂
sevo52 Mahidevran61 hayır vermedi doktorum düşük tehliken yok kese güzel yerde dedi en son gittiğimde ilişkide yok
mrsdoruk Oflaz-kayra61 canım bir şey soracağım detaylıya girmiş miydin acaba birde Taha bey e kontrolden sonra kaç gün sonra detaylıya girebilirim bilgin var mı
Oflaz-kayra61 mrsdoruk canım ben detaylıyı yaptırdım zaten taha bey kontrol zamanında eğer detaylı zamanın yaklaşmışsa sana söylüyor ona göre detaylı için randevu oluşturtuyor sekreteri tarafından
mrsdoruk Oflaz-kayra61 ben simdi 19+4’deyim işte 22. Haftada yaptırmak istiyorum yarında söylicem bakalım nolcak heyecanla bekliyorum seni de yordum ama sürekli soru sorarak kusura bakma