minigimmm git canim bu konularda basari orani cok yuksek. Evet tedavi surecinde dosyan artik onda oldugu icin onun takipli hastasi oldugun icin bi daha ucret vermiyosun gebe kalana kadar. Mesela ilkinde randevu alip gidiyosun tabi sistem uzerinden randevu aldigin icin kayit actirirken oduyosun 100 tl. Sonra pinara muayene olurken soylersin ben artik sizin takibinizde olmak istiyorum diye. O senden testleri vs isticek ve sana gun vericek atiyorum sonuclar ciktiginda gel der ya da misal 15 gun sonra gel dicek. Sen vakti geldiginde bu defa sistemden randevu almayip soyledigi gun direk oraya gidip asistanlara soliceksin beni cagirmisti diye. Asistanlari sana bi kagit yazip veriyo. Kagida bi isaret sanirim yildiz isareti koyuyolar sen gidip o kagitla ucret vermeden kayit actiriyosun. Bu her defasnda boyle oluyo. Arkadasim var o da pinara gidiyo. O da ayni sekilde gebe kaldi ucret vermeden. Yalan solemim ben ya bir ya iki kere muayene ucreti verdim bilmiyodum bende sistem uzerinden randevu alip gitmistim sanirim 2.odemeyi de o yuzden yapmistim. Bu sekilde iste cnm umarim yardmci olabilmisimdir. Sormak istediklerini yine sorabilirsin 😊 zaten pinarin yeri normal poliklinikte degil tup bebek bolumu var hastanede ayri bi bolum oraya gidip hep muayene oluyosun.