50_68 25 haftalık gebeyim karnımda çatlaklık yok fakat bacağımda ve kalcamda çatlaklar var hele ki bacağımdaki fazla rahatsız edici ne yapmam lazım? karın bölgeme bioil yapı sürüyorum oralara da sürsem etkisi olur mu? ya da ne yapmam lazım ?
Seherbzk 50_68 Aynı problem bende de var bacaklarım kırmızılıktan gözükmüyor artık bir çok ürün aldım krem at kılı fırçası bıol tatlı badem yağı ama hiç biri işe yaramadı bende bıraktım artık gördükçe çok üzülüyorum ama ben çözüm bulamadım 😢
Aylaa123 50_68 kollarınıza ve gögüslerinizede sürün zamanla oralarda çatlama başlar kilo almaya bağlı ve gögüs büyümesine bağlı
surprizbebe 50_68 ben de lierac kullanıyorum karnıma kalçama ve basenlerime doğru sürüyorum. Bugün baktım ki memelerim çatlamış 🤦🏻♀️ yani onlara da sürülür mü bilmiyorum ki
Sevvalll42 50_68 be bioili çatlaklarıma kullandığımda baya baya kırmızılığını aldı hatta geçirdi yok şuan çatlağım kilodan oluşmuştu dizimin üstünde falan sonradan kullansanız bile faydası var kullanın çatlayan yerlerinize
Zseda 50_68 ben arada göğsüme bile suruyordum buyur çatlar vs diye. Olsun şimdi başlayın ana oluyoruz catlakta azcık olsun 😁
myavocado 50_68 muhtemelen biooil ile nemlendirdiğiniz için işe yaradı karın çatlamadı, bacak bölgenize de sürmeniz gerekiyordu, şimdi başlayın bence orayı da bol nemlendirin.
Zseda 50_68 lierac kullandım ben 2 kutu bitirdim o benim kurtarıcım oldu sonra bio oile geçmiştim. Bu saatten sonra daha fazla catlamamak adına sabah akşam yüklenin kremlere😁 hatta her kasinti hissettiginizde surun