Ozbl Sirincili gönlümüzü rahat tutalım canım :) inşallah artmıştır şeninde sonra kese sonra kalp atışı bizi hep meraklı günler bekliyor :)
Sirincili Ozbl evet inşallah güzel günler görürüz sorunsuzca geçer rabbim nasip etsin canım hayırlı olsun iştah durumun nasıl ben hunharca yemek yiyorum🤩🤩🤩🥳
Ozbl Sirincili sadece gece yatmadan birşeyler yemek istiyorum canım gün içerisinde rutin aynı idrara sıkışıklık hissim var göğüslerim hassas kasık bel ağrım var rde sabahları çok erkek uyanmaya başladım sanırım endişeden
Elif160 Malatya44 erkengebelik testinde cok aşırı silik gösterebilir olsa olsa erkn gebelk gsterir oda düsük bi ihtmal bende göstemiştide ben inanmamştim zatenvardr bu silik cizgi demştim😂
Malatya44 Elif160 Valla gidip o teste 30-35tl verene kadar. Gider kan tahlili veririm saglık ocağında o zaman garanti çıkar😊 ama yinede adet gecikince yapcam inşallah vardır.
Premsescik Malatya44 canım rüyalara kapılma o kadar hayırlısı için dua et belki vardır bilemessin şüphende varsa test yap bakalım
Bendis Malatya44 Canım hayırlı olsun silik çıktıysa büyük ihtimalle hamilesindir. Bence kan testi yaptır. Allah kucağına almayı nasip etsin sağ salim 🙏🙏
Malatya44 Premsescik işte geçen ayda öyle çıkıp adet olmuştum. İnşallah bu kez olmamda rüyam gerçek çıkar. Amin inşallah cnm
Malatya44 Bendis sağol canım ama işte geçen ayda öyle çıkıp adet olmuştum. İnşallah bu kez olmamda rüyam gerçek çıkar. Amin inşallah cnm