snowglobe HaticeTekin sirke sürün yada sabır taşı sürün. Travma falan olmaz merak etmeyin hassas olmaya gerek yok
Karanfill HaticeTekin yavaş yavaş bıraktırmayi denemiştim ama daha çok bağlandı bende en son sirke sürdüm bida istemedi
HaticeTekin 2.ciye hamileyim şuan 12 haftalık doktor yavaşça bırakabilirsin dedi emzirirken gogusum açıyor oyuzden bırakacağım da nasıl bana fikir verirmisiniz
Ayliz010 HaticeTekin 2 bucuk yasnda kizim var 27 hafta gebeym ben bile biraktiramadm cok zoe ayni durumdayz
Aslllllll Bende bekleyim. Benim de 14 aylık. Hamileyim. Memeyi bırakmam lazım ama.mumkun değil gibi. Meme vermedim bıraz önce yaklaşık iki saat aralıksız ağladı. En son verdim de sustu. Benim çocuğun her şeyi o kadar zor ki. Yemin ederim tükendim artik. Hiç bir şeyden zevk almıyorum
Ytsnzy Bende 23 aylıkken bıraktırmıştım kızıma, sabır taşı sürmüştüm meme hasta olmuş dedim iki üç kere istedi ama renginden dolayı birde meme hasta olmuş dedi emmedi benim için biraz zor oldu ama eninde sonunda olacaktı🥲