Yeni1gebelikkk Bu beşiği kullanan var mı ? Anne yanı olmuyor asansörlü değil yani ama bir tarafın korkuluklarını monte etmeden anne yanı olarak kullanılabilir mi acaba , monte edilmezse beşik sağlam durur mu emin olamadım ,bilen varsa yazabilir mi
bahardaa Yeni1gebelikkk fikrim yok ama bebekler ayaklanınca bu tarz beşikler tehlikeli oluyor park yatak baksanız aslında daha kullanışlı
Aylaa123 Yeni1gebelikkk magazada gördüm çok dandık duruyor ayroca bi tarafı aşağıda inmiyor böyle birşey almaktansa park beşikler daha sağlam onu almanızı öneririm anne yanı gibi bi tarafı aşağo indirilen park beşik modelleride var
huvuuuuff Yeni1gebelikkk park yatak aldım ben bunu kullanmadım nasıl bilmiyorum ama park yataktan çok memnunum😊
Yeni1gebelikkk Aylaa123 park yatakları bir türlü sevemedim görünüş olarak da hoşuma gitmiyor o yüzden mobilya bakıyorum açıkçası
Aylaa123 Yeni1gebelikkk ben bebeğime oda yaptığım için yanımda anne yanı olarak park yatak tercih ettim oda yapmayı düşünmüyorsanız kaliteli mobilya beşik alın attığınız model dandik yani uzun süre kullanamazsınız oda yapıcaksankz park beşikler daha sağlam hemde ben tatile yada ailem şehir dışında onların yanına giderken katlayıp park beşide götürirm diye düşündğm görüntüsünü bende sevmiyorum ama çoğu seyden daha kullanışlı büyüdüpündede içind top doldurup odasına koyucam