Reina Cutemomy şöyle ki, mesela benim son adet tarihim 1 aralık, ama 3 ocakta zar zor çıktı testte. Doktora gittiğimizde 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalık dedi. Çünkü ocak ayında olmam gereken reglinden bi kaç gün önce yumurtlama olmuş.
erikarpuz Reina peki döngünüz normalde ne kadar sürüyor ortalama ben de 28 günde bir adet olan biri hep 14 ya da 15. gün mü yumurtlar onu merak ediyorum ilk defa ovülasyon testi kullandım 15. gün oldu hala silik acaba daha mı geç yumurtlayacağım strese girdim
Reina erikarpuz benim döngüm normalde 25 gün. 20. Gün yumurtam çatlamış öyle dedi doktor. Herkes 14-15. Gün olacak diye bir şey yok. Kimisinn regl biter bitmez oluyor, kiminin benim gibi reglden hemen önce. Hiç strese girmeyin
crescent- Cutemomy bi ay içerisinde birden daha fazla yumurtlama döngüsü de yaşanabiliyor. Mesela 14. Gün yumurtladınız. Fakat regl olmadan örneğin 20. Günü tekrardan yumurtlama olabiliyor. Yada regl görürken fazla üretilen yumurtta da atılabiliyor. Regl biter bitmez hamilede kalınabiliyor 😊 umarım açıklayıcı olmuştur. Regl düzenli olsa bile böyle durumlar yaşayabiliyor
Cutemomy crescent- aydınlatıcı bir cevap oldu. Bizden sonra merak edenlerinde mutlaka işine yarayacaktir bu bilgiler. Çok teşekkür ederim🙏🪷
Freefam Cutemomy 28 gunde bir dongum benim de ama 11. Gun yumurtlamisim bu hamileligimde yani illa 14. Gun yumurtlanmiyor bazi aylar 10. Gunde bazi aylar 18. Gunde de yumurtlayabilirsin 28 gunde hele dongun degisiyorsa arada 30 gun suruyorsa mesela yumurtlama gunleri de farkli oluyor
00pamuk00 Ne güzel döngüleriniz varmış maşallah 😂 ben pcosluyum ve 35-40-45 günde bir regl oluyordum. Hamile kalmadan önce dr kontrollerimde doktorum reglin 3.gunu muayene ettiğinde senin yumurtlaman cok geriden geliyor neredeyse reglden 20-25 gün sonra yumurtluyorsun demisti. Mesela bu bilgi hamile kalmak istedigimde hic bir teste gerek duymadan cok isime yaramıştı ki öyle aşırı bir uğraş içine de girmedim hamile kalayim diye ama 4 ay korunmasiz iliskiden sonra bi anda Rabbim nasıp etti. Su an 29.haftaligiz çok şükür mesela bana da gec döllenme diyorlar ama halbu ki benim döngüme göre normal fakat son adet tarihimle (sat) hamilelik haftam uyumsuz olduğundan geç döllenme olmus oluyor. Aslında en son 11 Kasım da adet görmüştüm ama dr bundan sonra sana sat sorduklarinda 1 Aralık diyeceksin dedi 😂
Mzzz Cutemomy canım eğer 14. Yumurtlama olduğuna eminsen geç döllenme olmaz geç döllenme demek adete yakın yumurtlama yaşamak mesela benim adete çok yakın zamanda yumurtlamisim son adet tarihine göre 3 hafta geriden geliyor mesela sen 28 günde adet oluyorsun 25. Günde yumurtlama oldu bu geç döllenme
2727dfne Cutemomy yumurtan gec catlayınca gec dollenme okıyor herkezinki ortada catlicak diye bşy yok