defneeoz27 Kızlar merhaba evimde maalesef klozet yok taktırmak gibi bir imkanım da yok çünkü gider yok yarın doğumum var nasip olursa alaturka tuvalete oturup kalkmakta zorlanırsın diyor annem siz zorlandınız mı ya da nasıl bir çözüm buldunuz
bahardaa defneeoz27 kişiden kişiye değişir mi bilmem ama ben klozet olmasa ne yapardım bilmiyorum çok zorlanırdım yapmazdım büyük ihtimalle . Annenizde varsa klozet ya da başka birinde bir hafta kalma ihtimaliniz var mı ?
yigitmom_ defneeoz27 Canım kişiden kişiye değişir mi bu durum bilemiyorum ama sezaryan sonrası alaturka tuvalete oturman imkansız gibi birşey. Allah muhafaza dikislere zarar verir artık canın yanar. Teyzemin evinde de klozet yoktu aferdersin ayakta hafif klozete oturur gibi yapmıştı veya medikalcilerden hazır sandalyeler var imkan dahilinde alınmalı
defneeoz27 bahardaa maalesef şehir dışında oturuyoruz kalabileceğim hiçbir yer yok en iyi ihtimalle medikalcide satılan hazır klozet sandalyeler varmış ondan alırım diyorum ama
Dilek-15 defneeoz27 kesinlikle al yoksa yapamzasın alaturka ya çömelme gibi bi durum söz konusu olmuyor malesef
Dilek-15 defneeoz27 benim evdeki klozet boyu alçak ben onu nasıl yapcam diye düşünüyorum yani alçak boylu klozete bile oturmak ilk hafta sıkıntı oluyor üzgünüm
defneeoz27 hellomama evet dün bakmıştım zaten medikalcilerde var yarın eşime baktırıp aldırayım teşekkür ederim
Muallime-fmo Merhaba benim evimde de klozet yok. Perşembe günü sezeryan ile doğum yaptım. Cuma ve cumartesi günü hasta bezi kullandım. Pazar günü oturabildim.