buse76 Kızlar bugün kasığımda iğne batması gibi bişey var ağrı desem değil iğne batar gibi batıyor bat 27 28 Haziran ilk gebelik olacak olursa bilgim yok o yüzden size sormak istedim yaşayan var mı sağ tarafta
Merve-metin buse76 bende yoğun mide bulantısı dışında hiç belirtim olmadı adetim düzensiz olduğu için hiç gebeliğe yormadım midemi üşüttüm dedim hep bugün hamile olduğumu öğrendim inşallah rabbim pozitif haber almayı sana ve isteyen herkese nasip etsin canım 🙏🏻🙏🏻
DNZMHMHT buse76 genelde sis gibi batmalar belirtidie ama kesin degildie adetinizin uzerinden gecmedi galiba henuz anladigim kadariyla
Ebruecrin Merhaba benimde bat 29 kasıklarımda ağrı oluyor birde regl olacakmışım gibi hissediyorum benimde olursa ilk gebeliğim inşllah olur
buse76 Ebruecrin"#p32959186 7.haziran adetim bitti o gün ilişki oldu 9 11 12 15 22 Haziran günlerinde ilişki oldu artık tuttuysa tutmuştur diyorum
buse76 Gamze_dn yani hangi ilişki de oldu bilmiyorum zaten sürekli korunmasız ilişki yapıyoruz 7 Haziran bitti 13 Haziran uygulmaya göre yumurtlama günümdu 7 .9,11,12,15,22 Haziran oldu ilişki yani yaklaşık 15 gün felan geçti bat 27 28 Haziran
DNZMHMHT buse76 sizde ekstra bi belirti varmi gogus agrisi goguste hassasoyet kokuya hassasiyet kasiklar da ara ara sis gibi batmalar gibi şeyler var mi
buse76 DNZMHMHT kasıkta ara ara iğne batması var sadece birde gogsumun ucu çıkınca hafif sıkınca aşırı ağrı var
buse76 Meriley dün yada bugün olmam lazımdı olmadım ama son bir tanee testim var yarın sabah yapayım diyorum hiç yapmadım