H4assask kahvesever__ bende direk kimseye görünmeden eve gelmek isterim. Komşuya denk gelip bebeğe bakıyım demelerini hiç istemem
Balbebek012 H4assask nasıl rahat edeceksen öyle giyin iki doğum yaptım birinde düz kolları dantelli siyah gömlek yaka pijama takımı giymiştim 2.doğumda da aynı model lacivert renk giymiştim benim için rahattı
H4assask hasret1922 o zaman kendimi çok kasmayım ne giysem ki diye 🤣 oturdum bunu düşünüyorum. Kötü bir şey de gelmiyor en azından aklıma
Lalemmm12 H4assask direk eşofman takımım ile çıkmıştım zaten yürüyerek eve gitmicez arabaya binip kapıda inicez sezeryan doğum benim 🥰 o an neyle rahatsan öyle kalırsın
Berivan2115 Kapalı olduğum için tunik tarzı Siyah penye eşofman çantaya koydum onunla dönerim rahat olcak benim için 😁
bahardaa H4assask pijama üstüne ceket giymiştim kız ne yemeği arabaya binince Allahım sallanmasın araba çok diye dua ediyordum içimden 😅
Sedef21 H4assask eşofman ile gittim elbise ile çıktım normal doğum yapmıştım dikişlerden dolayı eşofman falan gitmek zor geldi 😂 direk elbise giydim