3324- Merhaba kızlar çarşamba günü 39. Haftada sezeryan doğuma gireceğim trombosit değeri düşüklüğü ile mecbur genel anestezi alacakmışım. genel anestezi alanlar uyanması ne kadar sürüyor sütünüz hemen geldi mi ağrı ile mi uyandınız ve ameliyathane de mi uyandırıyorlar bebeğim 39 haftalık olacak ama kg 2800 küvöze girer mi deneyimi olan paylaşabilir mi
bahardaa 3324- kendime gelmem uzun zaman aldı beni getirdiklerinde odama baygınım gözümü açtığımda bi yanımda annem diğer yanımda kayınvalidem göğsümü sıkıp bebeği beslemeye çalışıyorlardı 🤦🏻♀️😅 küveze girmeyebilir yeni eltim doğum yaptı 2 kiloydu bebek çıkardılar sorun görünmezlerse çıkarırlar inşallah 🌸
huysuz__ 3324- ben ilk doğumu genel oldum 32. Haftadaydım, uyanmada sorun yaşamadım, 1 saat sonra sağım yapmam istendi sütüm gelmişti, gün gün arttı. 39 haftalık sizin kilosu da iyi endişe etmeyin sağ selamet kavuşun inşallah
Eddakayaa 3324- ilk dogumumda genel oldum ameliyathanede aşırı bir ağrı yanma ile uyanmıştım odama cikardiklarinda bebeğimi direk emzirebildim sütüm gelmişti herkesin sureci farklıdır umarım güzel sağlıklı bir doğum geçirirsiniz ❤️🙏
Srfe01 3324- merhabalar 38 haftada genel anestezi oldum odadan bebek önde ben arkada çıktım 20 25 dk kadar sürüyor odadan çıkmak asansörde yukarı çıkarken konusulanlari duydum tepki veremedim odaya gittiğimde bir süre sonra yavaş yavaş uyanmaya başladım ağrıyla uyanmadim kesinlikle sadece su diye yalvardıgimi biliyorum daha ben kendimde değilken annem bebeğimi göğsüme tutmuştu bebeğim emiyordu sütüm hemen geldi yani kilolu doğduk ama kuvoze girdik ikinci gün kanda enfeksiyon vardı bizim doğum bu şekilde oldu
Fadime2119 Ben ilk sezeryanımdada ikincisinde kolay uyandım ve sütümde hemen geldi kişiden kişiye deyişiyo suan 14 haftalık gebeyim inşallah 3.süde güzel gecer