Eslemasya merhaba. Ben de bu kasık ağrısı şikayetiyle gittim hastaneye. Bir gün önce başladı ağrı. Ağrının başladığı gün cam silmiştim kendimi zorladım herhalde diye biraz dinleneyim ina göre giderim hastaneye dedim. Ertesi gün daha beter oldum. Yürürken eğilip kalkarken çok zorlandım. Sonra araştırma hastanesi kadın dogum aciline gittim. Kasığı elle muayene ettiler kasigima bastırınca aciyordu. Tahlil yaptılar temiz çıktı. Apandisitten suphelendiler. Sordukları sorular" mide bulantısı var mı iştah kaybı var mı " ıkisi de yoktu iştahım çok acıktı tersine. Sonra genel cerrahtan muayene talep ettiler. Genel cerrahi ultrason istedi o da temiz çıktı şükür. Sonra genel cerrah bana şey sordu kabızlık var mı gaz çıkarabiliyor musun. Doktor sorana kadar hiç farketmedim ama iki gündür tuvalete çıkmıyordum. Haliyle söylemesi ayıp gaz da çıkarmamıştım. Doktor dedi o zaman şikayetin kabizliktan kaynaklı. Gerçekten de hastanenin önünde yarim saat yürüyüş yaptım gaz çıkarınca bıçak gibi kesildi kasık ağrısı. Uzun uzun anlattım ama belki aynı şikayeti yaşayan olur bu ihtimali de aklında tutsun. Ben kabızlığın bu kadar kötü ağrıya sebep olacağını aklıma getirmezdim. Size de geçmiş olsun umarım basit bir şeydir