Ozlemsncr Kızlar acil yardim ilk gebeliğim şuan 16+5 deyim arefe gününden bir gün önce temizlik yaptım ayaklarım şişti o günden beri inmedi ve şuan çöm fena şişti üstüne basmakta zorlanıyorum yürümek acı verir bi hal aldı herkes normal diyor ne yapmam gerekiyor sizce normal mi bu
Yasminnnnn Ozlemsncr Dinlenmene rağmen şişlik geçmiyorsa normal değil doktoruna bildir bu durumu çünkü haftan çok erken bu kadar şişlik için
melekmi22 Ozlemsncr bence normal değil ama tabi bence, benim o haftalarda çok yorulmadiysam sisligim olmazdı üzerine basamayacak kadar şişmesi bence acile gidilmesi gereken bir durum birşey çıkmaz inşallah da şimdi sizi korkutmuş gibi de olmak istemem ne olur ne olmaz bence bi gidin en azından sizinde içiniz rahat eder
Zseda Ozlemsncr haftanız çok küçük bu kadar sislik için erken. Doktorunuza bildirin en kısa zamanda. Arkadaşıma kan sulandırıci iğne vermişti ama onun ciddi sisiyordu
Melismelo Soğuk suya koy, uzan ve ayaklarının altına 1-2 yastık koy kesinliklr havada kalması lazım, tuzlu şeyleri azalt, bol su veya limonlu su ic Bendede cok oluyordu ilk hamileliğimde cok cektim üstüne basamıyodum, şimdi 15 haftalığım ve yine başladı..
Ozlemsncr Allah razı olsun kızlar hepinize teşekkür ederim dün doktora gittim fakat ayağıma bakmadı bile 7 haziran da kan alınmıştı en son sorun yok dedi tuzu azalt sıcaklardan olabilir dedi tansiyon takibi yap evde dedi orda baktılar 11 e 7 cikti ama ayaklarım hala aynı inmedi ve aciyor yürürken çok zorlanıyorum