Reina Hanus evet. Zenci şeysi gibi oldu☹️ Hiçbir çözümde bulamadm. Duruyor öyle😂 doğumdan sonra geçiyormuş
Zeynp Hanus ohoyy bide ben bronz tenkitim koltuk altım özel belgem lekelerim Bide oğlan güzelleştirir derler
HaticeAlaahin Hanus karnimda bi cizgi kopkoyu cikmayan yerlerimde tuylenme kararma Allah ne verdiyse 😂 bi catlak olmadi sukur napalim cocuk doguruyoruz 😂
Hanus Reina Ben ağdaya gitmiştim, ağda mı yaktı yoksa hamileliktenmi oldu anlamadım ki😢 koltuk altımda da olmuş, limon sürmeyi düşünüyorm
SedaYldrm Reina al bendende o kadar geçen ağda yapıodum resmen bu benim mi diye hayrete düştüm ki normalde de aşırı beyaz tenli bir insanım🙈🙈
Reina Hanus hamilelikten o. Ağda yaksa tahriş olur cann çok yanar. Benm koltuk altım tertemiz olunca bile uzaktan kıl var gibi dıruyor. O kadar karardı düşün artık 🙄 hiç bozma moralini. Geçiyor doğumdan sonra
Deletedmom667 Hanus ağdayla alakası yoktur bendede var aynı durum.. Ağdada hiç yaptırmadım lazerli yıllardır
Hanus AyEr Bence ağda yaptı ya öncesinde yoktu 😡 kalın bir çizgi gibi ama. Öyle heryer değil, bakalım inş geçer
Reina Hanus amaaan geçmese de napalm. Benm burnum patlıcan gibi olmuş. Aşağıların derdine düşemicem şuan😂