Ea_aylms6 Sinemis567448 30+2’yim. 1-2 hafta sonra kıyafetleri yıkayıp yerleştireceğim. Sonra da hastane çantamı hazırlayacağım inşallah🥰
Z_ulall Bende şuan tam 30 oldum ama ultrasonda bi iki hafta ileri gözüküyor beşik emzik biberon banyo küveti dışında tüm eksikleri aldım kıyafetleri yavaştan yıkamaya balıycam
Ea_aylms6 Z_ulall cinsiyeti kız. 27+5’haftalıkken gittiğimde 1200 kiloydu baş geliş pozisyondaydı. tatile gitmezsem yarın yine hastaneye gideceğim inşallah. Sizin kilosu ne
Z_ulall Ea_aylms6 bende tam 27 haftalıken gitmiştim 28-29 haftalık gözüküyor demişti 1216dı bir hafta sonrasında tahlil sonuçlarını göstermeye gittğimde 1350 olmuştu daha gitmedim benimde baş aşiağıdaydı erkek cinsiyet benim eğer hastaneye giderseniz kilosnunj tekrar yazarmısnız🥰
Ea_aylms6 Sinemis567448 açıkcası ben pek bir şey almadım arkadaşlarım kuzenlerim beğendiğim şeyleri aldılar sağ olsunlar😍 daha annem ve ablam bebek bohçası yapıp getircekler son ay. Zıbın eksiğim var zıbın alacağım
fidanylcn bende 30+6 oldum bu gün yavaş yavaş kıyafetleri toparlıyoruz yıkama ve çanta işini 34 te yapmayı planlıyorum