mucizemgelsin61 Kızlar ya boğaz ağrısı balgamlı öksürük için ne önerirsiniz mahvoldum bayramdan beri doktora gidemedim malum gitsemde belkide ilaç falan vermicek
Emel5805 mucizemgelsin61 valla ballı süt pekmez tavuk suyu çorba limonlu içtiğin şura bile kat limon fstdali ne varsa yee
melekmi22 mucizemgelsin61 verir canım ıhlamur dur corbadir falan hikaye valla herşeyi denedim oldum oldum dirildim.acil bisey yapmıyor en son kadin doğum doktorum o halime acidi dedi ki gitsene göğüse ilaç versin sana çok kötü olmuşsun bende ilaç vermezler diye gitmiyodum meğer gebelik ile uygun antibiyotik dahi verdi
mucizemgelsin61 fidanylcn Hımmm anladım evet aslında suya atılan tablet var balgam söktürücü ondan içsem olurmu acaba🤔
mucizemgelsin61 melekmi22 Gerçekteeen valla öksürmekten boğazlarım tahriş oldu yaaa yarın kadın doğuma gidicem söylerim olmazsa bi 10 gündür çekiyorum
melekmi22 mucizemgelsin61 kadın doğum vermez ilaç ama sorayim ona göre gideyim diyorsan tabi ki göğüs bakıp ilaç verir . Çok geçmiş olsun pastil kullan şimdilik oda biraz iyi geliyor
tugcemom_ @mucizemgelsin61 bende bir haftadır aynı şikayetleri yaşıyorum. Kendi doktoruma sormuştum ateşin çıkmadıkça parol dışında bir şey kullanma dedi. Bugün dayanamadım öksürükten ölüyordum sabah acile gittim parol ve C vitamini serum taktılar
tugcemom_ @mucizemgelsin61 evet benimde balgamlı sesimde çok kısık sanki nefes alamıyor gibiyim serumda pek iyi gelmedi nasıl geçecek bilmiyorum 🤷♀️
mucizemgelsin61 tugcemom_ Ayyy aynıyız ya bende öyle bağırıyorum sesim çıkmıyor çok kısık öksür öksür balgamda bi türlü gitmiyor tahriş ettim hep bu ara genel bi salgın var bide heralde yaz günü hasta oluyoruz ben anlamadım🤷♀️