Af00 Kızlar bebeğin her gün çok mu hareketli olması lazım iki gündür her zamankinden az hareket ediyor
Niloyaaaaa Af00 bende 28+1 im ama günü gününü tutmuyor bazen çok aşırı hareketli oluyor bazı günlerde çok sakin oluyor anlayabilmiş değilim geçen gece sabah 6 da uyudum o saate kadar hiç durmadı kıpır kıpırdı dün kontrole gittik doktorda çok hareketli dedi ama bugün bir iki tekme dönme ve hıçkırık hissettim 🥴 bir de eğer iş yaptıysam azıcık bile yorsam kendimi o gün az hareket ediyor
sb17 Af00 32 haftadayım, 1-2 haftadır artık sadece toplanmalarını falan, çok az da ayaklarını dayadığını hissediyorum bazen. Önceki gibi tekme falan yok bende
_almirasmom Af00 bu haftalardan sonra artık tekme fazla olmaz sadece saga sola kayma bı yerde toplanma şişirme gıbı gorebılırsınız 🥹
Zeyyno_ Af00 Bende 31haftaligim cnm ikinci gebeligim genelde her gün hissederim hareketini ama Bayram haftası mesela baya yorulmuştum gunboyu hissetmedim kurban yaptik ertesi gün annemlere gittik kayinvalidemlere gittik diğer iki gün üst üste pikniğe vs gittik çok azdı hareketi şu an iyi ama her zaman ki gibi hissediyorum aayrica büyüdükçe yeride daralıyor hareketini az hissetmen normal hiç kipirdamazsa tereddüt ediyorum ben
Niloyaaaaa beybim0 yani baş aşağı ya da popo üstü döndüğünü anlamıyorum 25 haftalıkken popo üstü duruyordu ama dün 28de kontrolümüz vardı baş aşağı dönmüş..sadece balık gibi bir oraya bir buraya kaydığını hissediyorum mesela hala kafası neresi ayakları neresi anlayamıyorum 🥴 bazen yan yatarken karnımın yanından küçücük yumru çıkıyor bir kaç saniye orası öyle duruyor ama o ayağı mı oluyor kafası mı hiç anlamıyorum
sb17 Af00 bebeğin toplanıp sertleştirmesini diyorsanız, evet, ayaktayken, otururkan, bir de eğilib kalkarken oluyor