1boy1girl Kizlar!!!! Slm kaçıncı gebeliğiniz benim üç olucak inşaAllah ilk iki gebeliğimde de bu uygulamayı kullanmıştım 19+1 deyiz Sizin haftalar kaç??
turkan403 1boy1girl sağlıkla kucağıniza alın inşallah cinsyetiniz ne 🤭kolay mı iki çocukla ben de düşünüyorum üç gebelik ama çok zor geçer çocukların küçük diyolar blemdm
3_oglan_annesi 1boy1girl bnmde üç numara gebelik iki oğlum var buda detaylı da oğlan ddiler yaşam enerjim sönüyor gibi 😂😂😂 şaka şaka sağlıklı olsunlarda 😊 salı günü 23 haftalık oluyoruz
1boy1girl Benim ilk oğlum bir bucuk yaşındaydı kızımı doğdum şu an kızım iki yaşında ve üçüncü geliyor…. Cinsiyetiniz bı on gün sonra ogreniceZ inşallah
turkan403 1boy1girl maşallah Allah bağışlasın arasında yaş farkı da iyi benmde ikinci kızım 2yasindayken olmuştu ilk kızım şimdi temuuzda bir yaşına girecek
turkan403 1boy1girl ilk regl 9ayliken gördüm kızım ikinci reglm de hale gormdm 21gunlk gecikmem var regl olmam gereken günde leknmem oldu tek süten kesilmişti 1ay filan olucak kızım duzenszlk yapar mı acaba
Cihangir09 1boy1girl bende 3. Gebeligimi yaşıyorum 13+3 teyiz ☺️ Benim ilk oğlum 27 haftalık doğdu malesef vefat etti ikinci oğlum şükür 4 yaşında şimdi bakalım bu hafta inşallah cinsiyeti öğreniriz diye umuyorum ☺️ sağlıkla gelsin kuzular ♥️