Mervenr00 Dün geceden beri söylemesi ayıp biraz ishal gibiydim sürekli lavaboya çıktım. Bebek sürekli aşağıya baskı yapıyordu daha demin lavaboya gittim serçe tırnağım kadar çok az sümüksü kan gelmişti nişan mi bilemedim azdı baya çünkü. 39+3 um.
Bebekayik Mervenr00 benimki baş parmağımın yarısı kadardı kan yoktu açık sarı yeşilimsi bişeydi canım ona göre yorum yapabilirsin
Fatime07 Mervenr00 merhaba su an başıma aynı durum geldi doktorunuz ne dedi nişanmıymıs benım haftamda erken 35 haftadayım
Mervenr00 Bebekayik ilk gebeliğim de çoktu yani peçete de baya dolu dolu vardı bunda az gelince bilemedim bende
Sibelimm03 Benimki de önce az gelmisti sonra bikac saat icinde cok gelmeye basladi ertesi gun sancim baslamisti azar azar suyum da gelmisti ve acile gitmistm
Mervenr00 Fatime07 nişanmis 3 4 gün sonra kanamam tekrar oldu az az leke şeklinde gecesinde doğum yaptım
Mervenr00 Fatime07 nişani gelip haftalar sonra doğum yapan çok post okudum burda o yüzden strese girmeden doktorunuza gidin derim:)