Ferman21 ne durumdasiniz henuz 8 9 gun var ama beklemede olup yada erken ögrenen oldu mu aranizda herhangi bir belirtisi olan var mi
Oksuruksurubu Ferman21 geçen ay 26 mayısta adet oldum. Adetim çok düzensiz 28,34,38 günde bir oluyorum artık test yapmaktan yorulduğum için temmuz 1,2 gibi test yapcağım
DENIZ_55 Ferman21 benimde 5 temmuz hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bekliyorum günüm geçmeden test yapmam hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Fatmanur12345 Ferman21 adet tarihim 1 temmuzdu 26 Haziran adet oldum bu ay iki defa adet oldum maalesef ilk defa böyle bir durum yaşadım
Ferman21 Zhra42 evet erken ama bazen erkenden ögrenenler olabiliyor 😊 ilk hamileligimde 8 gun kala ögrenmistim
Ferman21 Merve5521 gögüslerimde cok ciddi anlamda hassasiyet var asiri yorgun ve uykulu hissediyorum kendimi havalarda etkiliyor olabilir ama bugunde sol kasikta minik minik sancilar ve akinti oldu anlamadim beklemedeyim 😊
Burcu_drn Benim bat 24 normalde ama 1 hafta geç yumurtlama gördüm otomatik 1 Temmuz’a kaldı. 2 3 gündür kasık ağrım vardı bu gün test yaptım negatif ama erken olduğunu düşünüyorum zaten daha
Ferman21 DENIZ_55 benimde normalde 5 gunum var 3 temmuz kan verdim 2 gun once negatif cikti erken gebelik testi yaptim oda negatif normal kaset test yaptim cok cok hafif silik bi cizgi cikti ve bugun peceteye silindikce ilk etapta kahve rengi sonra pempemsi bi kanamaa geldi ped taktim 3 saat oluyor ped uzerinde 4 5 damla toplasan leke var sancimda yok regl mi oldum yerlesme kanamasi mi anlamadim normalde regllerm cok sancili gecer. 3 gun suren lekelenmeler yetlesme kanamasi oluyormuş hala goguslerimde hassasoyet var bekelemediyim yani bende 😊
mrvess Ferman21 ay aynı şeyleri yaşamışız ben kan vermedim evde test yaptım hiç çizgi yok ama iki gün önce başlayan bugün biten pembe akıntım oldu . Sancım da var ama adetime daha 5 gün var anlamadım bekliyorum öyle 😅
DENIZ_55 Ferman21 hayırlısı olsun canım hakkında ama tarif ettiğin yerleşme gibi günün geçmesini bekle bazen geç gözüküyor