Alkimbynz Anneler 28 Haziran’da Bim’e bu ana kucağı gelecek alan kullanan var mı daha önce kalitesi nasıl? Gerekli olur diye düşünüyorum yemek,temizlik yaparken bebek içinde oynar uyur vs
SrpYlmz Alkimbynz bunları kendiniz saklamanız gerekir elektrikliler daha iyi diye düşünüyorum bende alicam ama elektrikli
happyprincess_06 SrpYlmz bende elektrikli alicaktim ama bir fenomende gördüm doktor elektrikliyi bebegin motor gelişimi açısından önermiyor demisti birde başlangıçta seviyorlarmis ama belli süre sonra sıkılıyorlarmis hareketlenince. Sizinde bilginiz olsun 😊
Amphitrite Kendi kendine sallanan, elektrikli olanlar pek önerilmiyor haberiniz olsun. Bebeğin odaklanmasına olumsuz etki ediyor.
Alkimbynz Amphitrite evet bende o yüzden tercih etmek istemiyorum aslında zaten uzun süre kullanmıyor günlük evde işleri hallederken içinde durup beni görmesi için istiyorum kullanışlı olur mu o şekilde
Amphitrite Alkimbynz bence bebek hareketleriyle şekillenen ana kucagı alirsaniz daha iyi olur oyalanir tabii ki. Babyjörn, mama markalarına bakabilirsiniz.
SrpYlmz happyprincess_06 herkes bir fenomende görmüş öyle diyor netten baktığım zaman kanıtlanmış birşeyde yok açıkçası bu konuyla alakalı zaten hızlı sallamiyor ki baya yavaş gidip kendim hepsine bizzat baktım bilemiyorum tabi doktora sormak lazım 🙏🙂
happyprincess_06 SrpYlmz kesinlikle en doğrusu bilir kişiden öğrenmek bende öyle yapicam sanrm aksini soylemezse doktor büyük kolaylik iş yaparken falan
Alkimbynz Cudana aslında daha uygun bir şey arıyorum çünkü ıuxn süre kullanmayacak bi kçşede kalacak öyle