Leis Kızlar 16 haftalık hamileyim sütüm gelmeye başladı başına gelen var mı bu kadar erken olması normal mi
sonsuzmasalim Leis baya erken gelmiş😳 bana doktorum 20 haftalıkken gelmeye başlayabilir demişti ama bende gelmedi şuan 38 haftalığım
Bgusta Leis ya ben anlamiyorum gogsunuzle falan mi oynuyorsunuz da geliyor ben 30 haftalik hamileyim catlak ve deri dokulmesinden baska bisey yok. 🤷♀️
Sukran2001 Leis normal cnm bendede geldi o haftalarda hala da geliyo bu demek oluyo ki sutumuz bol olacak 😊insallah simdide 34 haftaligim
Esmalemdar Leis hayır bu senin östrojen hormonunu fazla salgıladığı anlamına gelir daima gelmez ama ilişki sonrası gelebilir 😀 mutluluk hormonu da devreye giriyor ya çünkü
Mevaninannesi Korkma canım kiminin prolaktin hormonu yüksek olduğu için beyaz bı sıvı erken gelebiliyor benimde senin gibi oldu bide sakın sıkma doğumu tetikler. Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin
Leis Teşekkürler içimi rahatlatınız zamanında alırız inş kucağımıza Bebişlerimizi siz kaç haftalıksınız
Mevaninannesi Leis 36 haftalık olduk çok şükür. Yok yok hiç korkma normal bişey bu dediğim gibi sıkma ama rahat sürümler kullan ki kanallar açılsın
Mevaninannesi Bgusta bu kisideki prolaktin yani süt hormonuna bağlı doğuma yakın sizin de gelir inşallah sakın sıkmayın erken doğum olur
Aymehah Sukran2001 bu bu dmek mı gercekten? Geliyor olması sutun cok olacagı anlamına mı geliyor? Doktor mu dedi? Cınsel bırlıktelıkten sonra geliyor mu sizinde
Faatmaa38 Benimde cok erken geldi onceden dusuk yapmistim, bu gebeligimde 12 haftalikken geldi simdi 30 haftalik olduk korkma cnm, benim prolaktin hormonum yuksekti.