Booksandcats Drfatma bana sabah uyandığın gibi hiçbir şey yemeden içmeden gel dedi doktor suyu sordum ama dayanabildiğin kadar dayan dayanamazsan 1-2 yudum iç sadece çok içme dedi. Kan alınırken de test sırasında içebilir miyim diye sordum hemşireler de dayanabildiğin kadar dayan içmezsen daha iyi dedi 🤦♀️🤷♀️
Drfatma Booksandcats bana 12 den sonra aç kal dediler ama gitmeden başka dikkat edeceğim bir şey var mı 🌸
Sydaglsen Drfatma hiç bi şey olmuz merak etmeyin o kadar basit kolay bi şey ki. Ben içeceği içtikten sonra hemşire dışarı çıkma hastanede dolaş belki fena olursun falan dedi ama ben çıktım yakında bi avm vardı oraya gittim gezdim bi saat sonra döndüm sorunsuz çok şükür. Korkmaya ve korkutmaya hiç gerek yok valla
Drfatma Sydaglsen çok teşekkür ederim zaten kötüyü çağırdıkça hep başımıza gelir. Ben sabah kahvaltı yapmadan çok aç oluyorum da başım dönerse diye o yüzden endişe ettim sadece
gmz10 Sydaglsen dışarı çıkma demelerinin sebebi aslında efor harcamaman gerek diye biliyorum. Kandaki şekerin dengelenip dengelenmediğine bakıyorlar. Yürüyüş şekeri düşürüyor.
Drfatma Booksandcats aaaa tamam çok teşekkür ederim mantiken de içmemek lazım kanın derişimini etkiler dikkat edeyim 💕
Sydaglsen Drfatma birazda bünye meselesi tabi hemen başı dönen canı yanan bi duruma sahipseniz yanınızda biri olsun tabi ne olur ne olmaz ama bence gerek yok bazı şeyler bence psikolojik kendiniz stresli korkan bi durumdaysanız zaten sonrasında da kötü olursunuz
Meryoss Drfatma benimde 75lik içirdi ben dayanamadım kustum çok çirkin tadı var bence her ihtimale karşı yanınızda biriyle gidin ben eşimle gitmiştim perişan ettim ortalığı kusunca zaten iptal etti doktorum tokluga bakti sadece bide içmeden önce ki aldığı kanla yola devam etti
gmz10 Ben tek başıma gittim, bir sorun yaşamadım. 75likti sıvı Elmalı gazoz gibiydi zaten midrm de kötü olmadı. Sadece 2 saat beklemek sıkıcıydı. Ama siz daha iyi bilirsiniz hassas bir mideniz varsa tek gitmeyin.
Drfatma gmz10 evet bence de aktivite göstermemek lazım hızlı yürüyüş falan yapsan da bu sefer adrenalin şekeri yükseltir
teachervera Drfatma Ben fenalaştım canım çok kötü olmuştum iyi ki yalnız gitmedim demiştim. Bu hafta yine yapılacak bakalım inş diğer gebelik de olduğu gibi olmaz
Drfatma Elanurakgun22 24-28. Haftalar arası yapılıyor, sizin ikili tarama testi zamanınız şuan 11-14. Haftalar arası
melekmi22 Elanurakgun22 ben yaptırmadigim için hatırlamıyorum 24 veya 25ti sanırım.bana sorunlarında ben gebe değilken yaptırmıştım ona göre yorum yaptım