Kubrasimsek58 Kızlar 7+1 hamileyim daha kalp atışlarını dinlemeye gidemedim bayram dolayisiyla çarşamba gidicem insalalh midem aşırı bulanıyor 2 gündür kusuyorum oyleki uyutmuyor beni cozumleriniz nelerdir
melekmi22 Kubrasimsek58 sağlık ocağına prilam yazdır biraz maliyetli çünkü kendin almaya kalkarsan başka türlü tuzlu çubuk kraker ye sade soda bide bazen corcil ise yarıyor özellikle kustuktan sonra mideyi güzel bastırıyor
Bendiyebiri_ Kubrasimsek58 canim yediklerine de dikkat et mesela domates mide asidini yükseltiyor kusma yapabiliyo aşırı su tüketimi de kusma yapabilir yediklerine bı bak çünkü bende aynı şekil kusmaktan içim dışıma cikiyodu ölüp ölüp diriliyodum serumlarla zor durduruldu geri başladı ama tekrardan serum kullanıyorum
Ebruyi Kubrasimsek58 valla çok zor ben prilam kullanıyorum ama yine mide bulantım oluyor öneri olarak verebilecek vir seyim yk:(
Kubrasimsek58 Çok teşekkür ederim kızlar valla bende beklicem çarşamba doktor randevum var inşallah çözüm bulur bana 🫠🫠🫠
Nakskdkdkd Kubrasimsek58 bizde 6+6 haftaligiz 2 gun var aramizda benimde asiri midem bulaniyo hicbisey yiyemiyorum benimde carsamba gunu randevum var 😅 cubuk kraker leblebi bastiriyo