Zeyneb35 Bugün 16+0 olduk ama sabah uyandım karnım ve sadece sağ tarafım çok ağrıyor sızlıyor resmen neden lütfen yardımcı olurmusunuz
tomurcukannesi Zeyneb35 ayaklarının altını sıcak tut geçer inşallah ama geçmezse doktora git ihmal etme
Yesim_dmrcn Zeyneb35 22 haftalığım öyle bi ağrı yüzünden geçen gece acile gittim. Rahime baskıdan dolayı oluyomuş çok şükür bişey çıkmadı. Temkinli olmak lazım canım devam ederse doktorunla görüş.
Aynuradymn Benimde sag tarafim agrio ama benim 35 haftalik olduk doktor safrakesesine baski yapiyor agrilarin ondan ddi.
Aynuradymn Zeyneb35 senin baski yapmiodur ama safrakesende yada karacigerinde bisey olabilir bi doktra gdip muane olmkta fyda war bnce cnm
Zeyneb35 Yesim_dmrcn ya bende boşuna gitmek istemiyorum arada oluyor öyle şeyler heralde normaldir bide tam bebeğin büyüdüğü vakitler bilmiyorum ya bide ılk gebelik korku var Rabbim herkesin hsmileligini kolaylaştırsin inşallah
Smiley87 Zeyneb35 canım hamilelikte gaz - kabızlık olabiliyor benim o yüzden bazen karın ağrım oluyor , senin de ondan mı acaba