Rara Dsedakurt ben 15+0 da hafif kıpırdanmalar hissediyordum ama dışarıdan elini koyup eşimin hissettiği hareketleri 15+6 da yaşadık 🥹
Booksandcats Belirgin olarak 22. Haftada hissetmiştim ben öncesinde de belli belirsiz kıpırdanmalar oluyordu ama hala bebek miydi değil miydi emin değilim 😅 şimdi dışardan bile belli oluyor
Senemunal Benim 2.gebeliğim hareketlerini hissediyorum 12+4 haftalığız. 2.gebelikte insan tecrübeli oluyo🤭 ilkinde 19.cu haftada hissetmiştim
beyazmelegim Senemunal merhaba bende 12-13 haftalığım bende çok az böyle kıpırtı hissediyorum ama emin değilim siz nasıl bir his hissediyorsunuz
Mrv_kl 19+5 ilk gebeliğim hala hissetmiyorum stres yaptım ama 22. Haftada hissettim yazanlar var biraz rahatladım😊
elif475475 Dsedakurt ben 12 de çok çok az hissettim pıt pıt yapıyordu. Ama 15 te daha rahat hissediliyor. Kilolu biri değilseniz daha hızlı anlaşılıyormuş. Ben de zayıftım erken hissettim o yüzden
Kubrakaraduman Benim 15+3te balık kayar gibi olmuştu ondan sonra 17 de hissettim tekrar daha net hissediyorum artık uzandığımda özellikle dışardan da hafif belli olmaya başladı 19. Haftamda 😂