ElifMasalll Merhaba kan testinde beta 1.20 den küçük çıktı. İdrar testi pozitif. Geç döllenme olmuş olabilir mi hamile miyim yardımcı olur musunuz
yasemincicekkk ElifMasalll önemli olan kan canım, idrarda zaten kandan idrara geçen beta hcg sorgulanıyor , test bozuktur , kanda yoksa yoktur
Md20 ElifMasalll bat kaç belirtin ne kanda bazen çıkmayabiliyor 3 ve 4. Haftalarda herkes tutturmuş kanda yoksa yoktur yaşayan çok kisi var bn şahsen 2 hamileligimde de 3. Haftada kan verdim negatif testim pozitif çıkıyordu 4 ten snra kanda blli oldu
E_Duha yasemincicekkk kesinlikle kanda olmayan idrarda nasıl olsun ki ve yerleşme kanaması 10. Günden sonra yaşanır ve 10. Gün kanda beta cıkması gerekir sonucunu bizede bildirin merak ediyoruz gerçekten kanda olmayan idrarda oluyor mu. ElifMasalll
Zseda Md20 Mümkün değil. Arada zaman dilimi vardır. Kanda olmayan idrarda çıkmaz. Beta ilk önce kanda yükselir.
yasemincicekkk Md20 herkes tutturmuş dediğiniz şey tıp bilim biyoloji . Senin kanında olmayan şeyin idrarında olması mümkün değil , ama cehaletle herşey mümkün tabi
ElifMasalll Md20 yaaa çok umutlandim. Belirilerim genital bölgede sivilce yerleşme kanaması mide yanması..bat yarın
ElifMasalll yasemincicekkk geç döllenme diye birşey varmış o yüzden nasıl olabilir ki acaba diyerekten soruyorm
Md20 yasemincicekkk yaşıyoz da konuşuyoz 2. Kez hamileliğimde bile yaşamışım neyin kafasını yaşıyon herkeste aynı şey olacak diye bi kural yok.
Zseda ElifMasalll Genitalde sivilce gebelik belirtisi mi ? Insallah hamilesinizdir ama bikac gün daha sabredin
Zseda ElifMasalll Genitalde sivilce gebelik belirtisi olmaz. En fazla siğil gibiyse virüsten şüphe edersiniz. Hayirlisi olsun insallah 🙏
E_Duha ElifMasalll canım geç döllenme öylr bişey değil sat tarihi ile ultrason tarihi farklı olunca gec döllenme söyleniyor ben geç döllenmeyim..