Ervaablaoluyor Kızlar 6haftalık hamıleyım ıstanbuldan gaziantebe gitcem 1saatlik bir skıntı olurmu sizce??ilk aylarda ucak yolculugu yapan varmı
Zeytininpeyniri Ervaablaoluyor ben ilk 3 ay 3 kez yaptım uçak yolculuğu bi sıkıntı olmadı şükür ama doktoruna sor yinede istersen ben danışarak gttim
Gamzeyavuz Benimde aynı 15 haftalık hamileyim Van'dan Ankara'ya bir saat uçakla gidicem sıkıntı olurmu bilemedim
Kalbim Bence doktorun izini almadan uçak yolculugu yapmayin. İlk üç ay dikkat etmek lazım. Dediğim gibi bebekle bi sıkıntı yoksa ve dokturunuzun izini aldıysaniz bi sorun olmaz
Gamzeyavuz Üç doktora sordum kendi doktorum ve başka bı dojtor sorun yok dedi başka bir doktor sizde sorun yok ben hiç bir hastama onermiyorum dedi sebep sunmadi Bakalım Rabbime emanetler🙏
mserif 13 haftalikken istanbul antalya gittim doktorum ilk aylarda en iyisi hava yolculugu demisti problem olacagini sanmiyorum
EmineHazar Banada doktorum en güvenlisi uçak yolculuğu demişti 16 haftalık hamileyim bugüne kadar birçok kez uçak yolculuğu yaptım allaha şükür bi sıkıntım olmadı 🙏🏻 Ama genede doktorunuza danışmadan tam karar vermeyin derim 🎀
Selver58 Ben 2 aylıkken Antalya’ya gittim toplam 2 aktarma oldu 2 saat sürdü sıkıntı YOk tabi doktora sordum ilk
Arzumehemmed 15 haftadayim.ucak yolculugu yapmaliyim.doktor izin vermedi.kanamam olmusdu 11 haftalikda.
Gulyllu Bence de uçak yolculuğundan ne olcak ki araba olsa hadi uzun yol sarsar falan dicem de1 saatten bişey olmaz öyle riskli bir hamilelik değilse ama 7. Aysan sonra uçağa binmeniz yasak diye biliyorum almıyorlar havaalanında
Milimolo 20. Ve 31. Haftalardan İstanbul Gaziantep arası git gel uçuş yaptım bir sıkıntı olmadı zaten 1 saat 20 dk ortalama. Kısa uçuşlarda sorun olmaz. Ayaklarını oturduğun yerde hareket ettir kan dolaşımın olsun. 28. Haftadan sonra sıkıntı olabilir diye dr raporu olmadan uçuşa müsade etmiyorlar bilgin olsun.