canmyavrum Anneler 2. Dogumum olacak 2 buçuk aradan sonra olacak . Bu gebeligimde daha mı erken olur dogum ve dogum süreci . 2. Gebeliği, 3. Gebeliği yaşayan anneler tecrübelerinizi yazarmısınız
Fy38 canmyavrum benim de ikinci doğum olacak bir ay var ama her an doğacak gibi hissediyorum çok ağrılarım oluyor 36.haftadayım
Mucihe canmyavrum 2.hamileyim ilk oğlum 37 haftada doğdu doktorum Buda erken gelebilir dedi ilk bebek erken geldi dedi kuzenim de 37 de doğurdu 2.hamileliğinde 35+5 de doğurdu bence erken gelebilir gibi geliyor bana 2.
Zeyyno_ canmyavrum Benmde ikinci gebeligim ilk kızım 39+6da geldi Bakalım oğlum ne zaman gelecek 31Haftaligiz 🌺
Rahsanakn canmyavrum benim de ikinci doğum oldu çok şükür evde 5saat kadar düzenli sancılarımi takip ettim yürüdüm sıcak duş aldım sabah 8de bugün hastaneyye yattım 10 gibi doğumum tamamlandi ilk dogumumda 40+2 günlük ve 12 saat sürmüştü bu da 38+3 günlük oldu yaklaşık olarak 7saat falan sürmüş oldu ama bu daha iyiydi herkese hayırlı doğumlar nasip olsun
canmyavrum Fy38 ayy Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah bana daha erken 4 şubat gösteriyor tahmini dogum bn strese araştırmalara koyuldum sürpriz gebelik oldu da
canmyavrum Zeyyno_ bnm oğlum 39+3 te doğdu suni sancıyla bakalm bu bebiş ne zaman dogacak🙈 sağlıkla kucagınıza alın inşallah
Birisi00 canmyavrum İkinci doğumumu yaptım 33 gün önce. 40+5 e kadar bekledik gelmeyince suni sancı verildi. Ufak tefek kendi kasılmalarım ile 4cm açıklığım vardı. Birgun öncesi hiç açılmam yoktu bu arada. Sabah 9 buçuk suni başladılar düşük dozdan. 10 buçuk mola verdim. 11 e doğru tekrar takıldı. 12:47 de doğum gerçekleşti. Açılmam çok hızlı ilerledi şükürler olsun.
Esgi38 canmyavrum hafta olarak bir şey diyemeyiz ama sancıların başladığında ikinci çocuğun doğma süresi ilk çocuğa göre daha hızlı gerçekleşir
iremd-1798 canmyavrum yani ikinci doğum nasıl olur bilmiyorum ama inşallah kolay olur hepimiz için 🥹❤️ bende ikinci kızıma hamileyim. İlk kızım 35+5 de doğdu bu kızım 37+2 oldu tık yok. Sanırım ilki erken diye ikinci de erken gelecek diye bir şey yok. Gelmiyor çünkü 🥹😅
Merwee03 canmyavrum ayyy benimde ikinci doğum olacak bakalım nasıl ne zaman gelecek bebiş şuan 32 haftalığız ilk kızım 38+4 de doğdu