Zuleyhadere25 Artık dogsunda kavuşalım diye bekliyorum.. perşembe günü randevum var bakalım doktor ne diycek Sizde durumlar nasıl acaba benim haftalarımda olan varmı agrınız sancınız vs varmı merak ettim.😇
Tuba-M55 Zuleyhadere25 38+0 🥲 ben de aynı düşünüyorum haziran mı temmuz mu gelen giden yok 🥲 dün geceden beri 2-3 sefer kasıklarıma hareket edince kramp gibi bişi gırıyo nedir ne değildir bilemiyorum tabi ilk gebelik fake atıyo da olabilir hanımefendi 😅
Mer3459 Zuleyhadere25 37+2 yiö geçen hafta dan beri 3 cm açıklığım ve sancılarım var temmuza kadar durmasını istiyorum ama pek mümkün görünmüyor yarın randevum var bakalım ne diyecek cok merak ediyorum
Tugce-K Zuleyhadere25 38+6 gelen giden yok🥲 Ağrı, sızı, ektra hissettiğim bir şey de yok. Ben de çok merak ediyorum ne zaman olucak bu doğum😂 offf sanki hiç o gün gelmeyecek gibi hissediyorum🤷🏻♀️ Yarın randevum var bakalım doktor ne diyecek🥹
Zuleyhadere25 Tuba-M55 benimde geçen gün belim agrıyordu dünde baya karın agrısı vardı acaba sancımı diye merak ettim ama geçti şimdi yine karın agrım var gibi gaz sancısı mı bilemedim 😂
Zuleyhadere25 Mer3459 sen iysin yine açılmanda varmış ben onuda bilmiyom açılma varmı yokmu sancı desen oda yol nst de çıkmıyor sadece karın agrısı bel agrısı yürüken alta baskı hissediyom falan
Tuba-M55 Mer3459 aa bekliyor mu hala minnak 🥰 maşallah beklesin büyüsün zamanlı gelsin. Vajinaya kasıklara inanılmaz baskı yapıyo benim kız ama herhangi başka bi belirti yok. Sabahları bel ağrısı o kadar
Tuba-M55 Zuleyhadere25 aynıyız resmen 😅 yürüyüş filan da yapıyorum sankı pırt diye çıkacak kadar baskı var kasıklarda vajina da ama başka belirti yok sancı filan da
seyma2609 Aynı gündeyiz bende de tık yok salı gidicez biz de bakalım. Temmuza hiç kalmak istemiyordum ama gelesi yok beyefendinin 😂
Mer3459 Tuba-M55 dün gece hiç uyuyamadım belim kasıklarım karnım zorluyor biraz ama gelmiyor bende temmuza kadar dursun istiyorum zaten 😬
Zuleyhadere25 Tuba-M55 aynen ya bu halimle bile evde durmak istemiyorum iş yapasımda gelmiyor 😅 sürekli gezmk istyorm canm çok sklıyor
Tugce-K Zuleyhadere25 evet hiç geçmiyor gibi ama bakınca da zamanımız daralıyor ve belirti olmadıkça nasıl olcak niye belirti hala yok hissi tavan yapıyor🥲
Yaso2110 Zuleyhadere25 38+4 benimde hiç belritim yok hareketleri çok azaldı nasıl olacak bilmiyorum tüm gün yürüyüş pilates yapmaktan yoruldum artık
Zuleyhadere25 Yaso2110 bende hurma yiyorum bakalım etkisi olacak mı acaba 😅 bir buçuk yaşında oglum var onunla tempolu geçiyor zten günlerim