1850 Yokk 36 +3 üz bizde agrılar sertlesmeler bacak arası agrısı falan basladı . Baskı yapıyor artık batma falan. Siz 😊
Yagmur0256 Yokk Bizde bugün tam 35 haftalık olduk maşallah hamdolsun 🙂 Sizde de geceleri arasıra alt karında ağrı ve bacak arası kemiğinde ağrı oluyor mu
poyrazeylul 1850 canım bende 36+4 benimde aynı çatı kemiklerim ayağa kalktğmda fena ağrıyor batıyor😌39 haftada doktor sezeryanşa alacak ilki sezerysnnold için
Prensesimiz Hayırlı olsun cnm. Benim de yarın 35 bacağıma agrı yapıyor ve yürümekte Zorlanıyorum. Karnım aşağı inmiş onda n sanırım
mirzamira 35+4 aşağıya doğru baskı oluyor yürüyemiyorum ve midem tekrardan bulanmaya basladı bu haftadan itibaren😩
Kypnrbrcu 35+5 im dün kontrole gittm bebis basi asagida dogum kanalina girmis dedi cati muayenesi yapmadi normal dogum olur dedi bu cati muayenesi yapmadan da belli olurmu ya
Yokk Kypnrbrcu bas aşağıdaysa normal doğm gözukur cnm bi sorun cıkmadıkca 37 38 haftada catı muayenesi olur🙏
Yokk Yagmur0256 oluyo canm oturduğum yer den zor kalkıyorum alltn ağrı vuruyo uzanınca gcyo brz iki gebelik bide bnm 🙏
btlbclyilmaz Bizde 35+2 yiz bebeğim baş geliş pozisyonunda çatı ağrılarım ve kaburgalarımın batmasından uyuyamiyorum
Yokk btlbclyilmaz bnmde öyle sağlıkla gelsnler ins doğumdan snra raht yatarım diyorum ama cockuklr uyutmyck belli😊🙏