huvuuuuff Bayada benim de 2 çıktı evvelsigün yarın adet günüm heyecanla bekliyorum yükselecek mi yoksa adet mi gelecek diye 😣😣
_Mother_ Bayada valla herşey olabilir ben kızımı 6 gün gecikme ile 36 kan sonucu ile öğrendim bu gebeliğim daha erken mesela o yüzden neden olmasın rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
2princessmother Yeniyeniden ilk gebeliğim de adetim 2 gün geçmişti 1.47 çıktı 5 gün sonra yine kan verdim ve 347 çıktı… ☺
Yeniyeniden 2princessmother hesaplamarinizda hata vardır her kadın beklenen adet tarihinden geri sayılarak 14 gun yumurtlar ve dollenme sonucu 10 12 gun sonra pozitif kanda görülür bence sizin adet duzensizligijo var gibi
_Mother_ Yeniyeniden bende kızımı 6 gün gecikme ile kanda 36 ile öğrendim 2 hafta geç döllenme olmuştu geç yumurtlama olmuş ise geç döllenme ihtimali olabilir ve adet döngüm.hep düzenliydi 28 günde bir oluyordum
2princessmother Yeniyeniden hayır bir gün bile aksamazdı adetim canım ☺ doğumdan sonra spiral taktırdım o düzensizlik yaptı sonra çıkardım hamile kaldım ikinciye