Dmrbs Merhaba, 12+3 haftalık hamileyim dün ciğer yedim bugün araştırdım biraz zararlı vs yazıyor. Benim gibi tüketen var mı? Ya da bu konuda bilgisi olan? 🙄
Yeniyeniden Dmrbs az annede kayinvalidem yazdı ciğer yaptim alın diye bende yemeyi düşünüyorum neden zararlı olsunki sonucta pişen birsey
myavocado Dmrbs yenmemesi daha iyi, yüksek oranda a vitamini içermesi tehlike oluşturuyor. Ama bilmeden yemişsiniz endişe etmeyin bundan sonra dikkat edersiniz. Sık sık ve fazla yemek zararlı.
Dmrbs dogurangaplumba çok fazla A vitamini içeriyomuş o yüzden ilk 3ay yenmemesi lazımmış ben de tam 3ayda olunca korktum. Siz ne zaman yemiştiniz hamileyken
dogurangaplumba Dmrbs hep yedim ilk haftadan son haftaya bişeyi yok bebeğimin bilseydim yemezdim ama her yediğimizi takarsak kafaya ne yicez ki midye vs tüketmedim sadece hamilelikte kesinlikle yenmemesi gereken şeyleri yemedim
Dmrbs Yeniyeniden 3aydan büyükse sık olmamak şartıyla yenebiliyomuş ama ben 3ayı doldurmadığıö için endişe ettim
Hazalkutlu Doktorum kesinlikle ciğer yasak dedi bana yüksek derecede a vitamini içerdiği için bebeğe zararı olabilirmiş isterseniz tüketmeden önce doktorunuza danışın
Dunyam28 Pişmesi ile alakalı değil, ciğerde hamileler için çok yüksek derecede A vitamini var ve doktorum kesinlikle yasaklamıştı bana, 9 ay boyunca yemedim. Aynı şekilde dip balıkları da yasak hamilelere.
Mucize-1 Dmrbs doktor banada ciğeri yasakladı yiyorsan yarım sis dedi ama zaten ben ciğer sevmediğim için canım istesede sıkıntı yok ama doktor özellikle uyardı etli Çiğ köfte ve kedi köpek temasindan
dogurangaplumba Yediğim şeyleri pek araştırmadım mesela düşüğe sebep olduğunu bilmiyordum çok şükür birşey olmadı ayda 1 defa filan yedik genelde tavuk balık kurubakla sebze et olarak beslendim et yapmak istemediysem ciğer yaptım
biranne__ Dmrbs az bişicikten bişi olmaz canısı kurbanda bende yemiştim bir avuç kadarsa mesela sorun yok diye biliyorum
Dmrbs biranne__ ben bi kaç şiş yedim ya işte o yüzden endişe ettim yarın dr a gitcez bakalım sorcam ona da