Glsnerbss Arkadaşlar ben 30+1 im kasıklarımda aşırı baskı hissediyorum kalça eklem yerlerimde ağrılarım oluyo gece uykularım bitti gitti uyuyamaz oldum sizlerde durumlar nasıl yazar mısınız
Fatma_ecem4 Glsnerbss bende altta hissediyorum inanirmisin çıkacak sanıyorum ama Dr rahim ağzı kapalı erken doğum riski yok diyor anlamadım uykusuzluk bendede var gündüzde uyuyamıyorum bilmem ne olcak
Yasminnnnn Glsnerbss 30+1 bende de tüm bu durumlar var karnımın alt tarafi ağrıyor kemiklerim ağrıyor ya
Sibelldl Glsnerbss bende aynen 30+1 çok fazla baskı hissediyorum , kasıklarda ağrılar falan uyutmuyor bile resmen hatta uykudan uyandırıyor benim ağrılar artık 🤦🏻♀️ uyku desen şimdiden uykular haram oldu geceleri yatamıyorum sabahları erkenden uyanıyorum
Glsnerbss Fatma_ecem4 aynı bende öyleyim ya aşırı derecede baskı hissediyorum sanki çıkacakmış gibi bildiğin sanki oraya oraya zorluyor
Mesen 31 hafta aynı durum gece rahat uyku bitti sürekli bir sancı gibi bir his bebek hareketlerinde batma nefes darlığı diğer hareketlerde azalma kasik ağrısı bel ağrısı offff daha neler göreceğiz acaba