Aysesenaa Elelenin bebek arabasını alan, kullanan var mı memnun musunuz hangi modellerini tercih ettiniz birde
Aysegulll_37_annelikk Aysesenaa bende burda bekliyim😂 beşiği ve bebek arabasını eleleden almak istiyorum
Tutaste_ Aysesenaa ben aldım sipariş verdim ama gelmedi daha elele flight modeli bebek arabası kabın tipi travel sistem olarak geçiyor trendyoldan aldım daha uygun kendi sitesinden ayak örtüsü filan var en alınabilicek bu geldi fiyata göre
qusel Aysesenaa kızımda all road modelini kullandım gayet memnundum. Hatta yegenimde kullandı ve o oto koltuğunu filanda kullandı çok iyi herşeyi
Tubiiy1 Aysesenaa ben aldım kullanmak nasip olmadı puseti üstüne takilanlardan gayet kaliteli duruyor. puseti hafif arabası da öyle trendyoldan almıştım. Elektrik ana kucağına da düşünüyorum şimdi bakalım
GoncaArslan48 Bende burda bekleyeyim sitesinde yorumları var kullananlar memnun olduğunu yazmış bende travel sistem olanından almak istiyorum birde elektrikli anakucağı ☺️
Aysesenaa GoncaArslan48 ben ana kucağını aldım daha kullanmadık ama güzel geldi🥰 bebek arabasını da memnun kalan var mı diye yazmak istedim
GoncaArslan48 Aysesenaa ya bende istiyorum nasip olursa daha erken diye almadık güzel günlerde kullanın inşallah
Aysesenaa Aysegulll_37_annelikk beşiğin de siparişini verdim ama daha gelmedi bende bekliyorum 😄 Elif bebe de satılıyordu ordan gidip gördüm o da içime sindi öyle olunca sipariş verdim
Aysesenaa Tek bebek arabası kaldı bakalım onu da hiç bilmeyince yorumlar da daha az o yüzden emin olamadım
Gamzelit qusel ağırlığı vs nasıldı acaba kaliteli mi ürün olarak 2 çocuk rahat büyütür mü yani görebileceğim mağaza yok şuanda burada
qusel Aysesenaa rica ederim. Aldığımızı atarsaniz bende bakayım sjmdi benimde ihtiyacım olacak. Henüz gidip inceleme fırsatım olmadi