beyzaao Kızlar bugün 8+3 haftalık ama iki gündür göğüslerim inişti hassasiyeti azaldı bulantılarım vardı onda da azalma var ama herhangi bir lekelenmem falan yok sizce normal mi içimde bir korku oluştu bi anda belirtileri azalan olmuş muydu
Ebrubycmn beyzaao bence fazla panik yapıyorsun bi sorun olsa lekelenmen olurdu zaten göğüs hassasiyetin geçti diye hemen bebege bişey oldu diye düşünme benimde çok uzun sürmedi göğüs hassasiyetim yinede git tabi ama evhama kapılma
Zehraakkyn Bnce bi doktora görün derim korkutmak istemem ama bnm başıma 2 kre geldi bu git içinde rahat etsin
beyzaao Ebrubycmn daha önceden ben kimyasal gebelik geçirmiştim en küçük şeyde içimde bi Korku oluyor bi anda göğüs hassasiyetim geçince hemen içimi korku sardı
Ebrubycmn beyzaao yaa yaşananların sizi tetikte hissetmenize sebep olmasına üzüldüm.. içinizi ferah tutuun ben sağlıklı bir gebelik yaşıyorum ve göğüs hassasiyetim ilk bir hafta falan olmuştu sadece sonra geçti inşaAllah bebeğinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız herşey gönlünüzce pürüzsüz devam etsin İnşaAllah💕
Yeniyeniden beyzaao merak etme benim.hoc olmadi sadece hafif goguslerimde sızıntı oda dediğin gibi arada gidiyor😀
Zeynep9120 beyzaao merhaba bende 8+0 ım bugun benmmde belrtilerm bi anda gitti acıyan agrılarm goguslerm normale döndü içimi korku bastı daha cuma gnu dnledık kalbi 7+2 idi bi sorun yoktu ama sizin son durum ne oldu belrtiler kayboluyomuydu böyle
beyzaao Zeynep9120 evet evet ara ara belirtiler kaybolabiliyor bende hep korku oluyordu hala da oluyor 18 haftalık olduk bir sıkıntımız yok şükür
Zeynep9120 beyzaao cok skur icim rahatladı doktorda hic böyle moral verici degl hemen gelin bakalm diyo muayene parası kendi cebnden ckmıyo tabi :)