GuzelMelegimm 36 haftalıgım acaba süt mü doluyor? Bi. Şişkinlik falan yok ama uçları etrafı falan kaşınıyor
Feliz GuzelMelegimm bence göğüsler büyüdüğü için öyle oluyor ya. Ben daha 19 haftalığım ama fena kaşıntı var göğüslerimde. Çok büyüdü bence ondan oluyor hep. Sütyen takınca daha fazla oluyor o kaşıntılar
Rabiul GuzelMelegimm benimde 31-32. Haftada fena kaşınıyordu acıyordu göğüsümün altı çatlamış , süt topluyor ve sıcaktan pişik olmuştu o kadar duş almama ve bakmama rağmen
GuzelMelegimm Ask1907FB ay inşallah ya. Kızım da emzirme konusunda sıkıntı çekmiştim inşallah süt doluyodur
_momandad GuzelMelegimm İnşallah canım benim o kadar kaşınıp yara olmasına rağmen sütüm yok denecek kadar azdı maalesef 2 aydan sonra da kesildi oğlum şimdi 4 aylık 👍
Ask1907FB GuzelMelegimm içinizi rahat tü tutun stres yapmayın her çocuk bir deil arkdşmnda ilk çocugu emmedi ama ikinci emdi sütüde yetiyordu
GuzelMelegimm Rabiul ahhh ya kıyamam.. Sütümüz olsun bebişimiz doysun da katlancaz artık. Çünkü en zoru emzirmek
_momandad GuzelMelegimm Benimde öyle olmuştu canım hatta göğsümün etrafı hep yara olmuştu doğumdan sonra geçti hemen 👍☺️
Zeyyno_ GuzelMelegimm Benmde oluyor cnm büyüdüğü için oluyor ilk gebeliğimde de öyleydi bundada şu an öyle