Deletedmom_72 21 aylık oğlum elektrik süpürgesi ve mikser den korkuyor ne yapmam gerekiyor evi süpüremiyorum resmen işkence 🥺
hkt934 Deletedmom_72 mikserden kendim yaparken ben bile korkuyorum yani allahın cezası bir şey 😂 elektrik süpürgesi düşük ayarda bile çok etki ediyorsa, imkan dahilindeyse robot süpürge tavsiye edebilirim baya sessiz çalışıyorlar
Zumra1234 Deletedmom_72 benim kizimda öyleydi oyuna cevirdim açıp kapatiyordjm gülüyordum hadi gel sende yap diyordum bu şekilde alıştı
Eceninanne Deletedmom_72 benim oglumda oyle robot supurgeden daha cok korkuyr. Mikseri calıstıramıyrm bıle
kahvesever__ Deletedmom_72 düşük ayarda oğlunuzun elline verin süpürgeyi korkusu gider belki benim oğlumda öyleydi korkusu gitti
hkt934 Deletedmom_72 genelde bebeklerin ilgisini çekiyor aslında olumlu yönde ☺️ en kötü onun olmadığı yerleri süpürtürsünüz sonra siz başka odadayken oda başka bir yeri süpürür çok kolaylık oluyor hele çocukla her eve şart oldu sanki☺️ güle güle büyütün inşallah 🙏🏻
Deletedmom_72 kahvesever__ deniyorum ama kabul etmiyor kucağımda süpürüyorum evi hamilelikte olunca zor oluyor kucakta
bebeklerimveben_ Benim kkzım da böyleydi günlerce hiç ev süpürmedim oldu YouTube da bi video var bi çocuk süpürgeden korkuyor annesi de böyle güzelce anlatıyor birlikte süpürüyorlar falan ben onu izletmiştim sonra şarjlı süpürge aldım daha bi daha ses etmedi