Bihterrr Kızlar 24 haftalık hamileyim son 1 buçuk aydır kahverengi lekenmem oluyor. 5 gün yok 2 var 10 gün yok 1 gün var böyle böyle sürüyor. Defalarca acile gittim doktora gittim gittikça daha kafam karıştı . Özeldeki Doktor antibiyotik ve fitil başladı cuma günü. Coraspirin de kullanıyorum bu arada. Ama dün gece kanama gibi koyu pembe gibi bir iki damla lavaboda geldi sonra rengi çok açıldı şuan çook açık pembe sildikçe geliyor. Artık acile gitmekten alttan muayene olmaktan yoruldum iki güne bir hastanedeyim. Sizce ne yapmalıyım beklemeli miyim sizin böyle başınıza geldi mi ?
Susu13 Bihterrr benimde 1haftadır kahverengi lekelenmem ama pıhtı asla yok sadece sıvı kahverengi akıntı progestan kullanıyorum doktor bir sorun görünmedi kanama alanı falanda yok rahimde iyi ama sıvı leke devam ediyor anlayamadım bende 😶
minnosbirkiz Bihterrr geçmiş olsun, coraspirinin dozu yüksek geliyor olabilir mi acaba, hamileliğimin en başında aynısını yaşadım, 100mg kullanıyordum, doktorum 81lik ecopirin yazınca düzeldi
Sevde11 Bihterrr coraspini biriktirmadi mi benim ne zaman kanama ve lekelenmem olsa birakiyorduk o ilacı 1 hafta kadar, başka bi doktora daha görünün imkanınız varsa, geçmiş olsun çok uzun ayakta da kalmayin
Bihterrr Susu13 benim de öyle sıvı şekilde ya bazen sabah geliyor akşama geçiyor bazen 2 gün sürüyor bana progestan verilmedi ya çok akıntın var ondan da olabilir dendi fitil verildi kullandım bitince yine başladı şimdi antibiyotik ve iki günlük fitil verdi doktor. Ama rengi değişince yine korktum. Doktor korkman gereken adet gibi kanama kırmızı kan dedi. Öyle değil ama rengi kırmızıya dönük :(
Bihterrr Mery6619 antibiyotik verdi 5 gün kullan sonra idrar kültürü alalım dedi. Akıntım yoğun diye tahlil yapmadan enfeksiyon olduğunu anladı🤷🏻♀️
Bihterrr minnosbirkiz coraspirinden önce ilk lekelenmem oldu sonrasında devam ettiren o mu bilmiyorum ki
Serpogrtm Aybisu bebdede oldu hastanede bile yattim progestan igne ve hap kullandim birde bol bol su, ayaklarını yukariya kaldir magnezyum varsa doktorunuza danisarak için yada iceren besinler kullanin
Mery6619 Bihterrr iyi bi dr araştırıp gitseniz keşke bende kan sulandirici iğne kullanıyorum 3 kere lekelenmem oldu iğne tetikliyo dedi 2dra sordum
minnosbirkiz Bihterrr genelde leke veya kanama olunca bıraktırıyorlar takip edebilmek için, ben o dönemde 2 hafta kullanmadım, baktık hap yüzünden, doktorum dozunu düşürdü
Serpogrtm Bihterrr 12 haftalikken yoğun oldu , önceki haftalarda leke gibi, İstanbul da iyi doktorlara gittim, çözüm yok gibi ama her gebelikte oluyor maalesef Kendinizi takip edin kanama gelir ama sanciniz olmasin sanci vars sıkıntı
Bihterrr Sevde11 ilk ben de öyle biliyordum leke gördükçe bırakıyordum sürekli tekrarladığı için düzgünce içemedim zaten ama sorduğumda kahverengi olursa kullanabilirsin kan rengi olursa bırak dedi ben bugün içmedim kontrole kadar da içmeyeceğim.
Cigdemm_ Mery6619 lekelenmeyi iğne mi tetikliyo bende iki gündür var doktorum yerleşme kanaması diyo ama çok tedirginim önceden düşük olduğu için
Asli98- Mery6619 bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve benimde bel ağrısıyla kahverengi lekelenmem oluyor çok sık değil ama 2 haftada bir bu hafta 2 güne bir şeklinde oldu progestana devam etmem gerektiğini söyledi iğnede tetikleyebilir dedi sizin kaçıncı haftaya kadar sürdü lekelenmeniz
Cigdemm_ Mery6619 dün gece oldu bide şuan oldu ve iğne saatim geliyo doktorum eski kan ve yerleşme kanaması diyo