esraelt Arkadaşlar iki gün önce doğum yaptım, dikişim var. Doktor su ve sabunla temizlenen gerektigini söyledi, antibiyotik de kullanıyorum ama ben baticon vs kullanmak istiyorum nolur nolmaz diye. Siz ne kullandınız, nasıl kullandınız?
Annecik02 esraelt mikrop kapmasin diye eczaneden ıntım yıkama jeli almıştım tavsiye ederim sabunla yıkama bence o bölgenin kuru durması gerek dikişlerin yani.. ayriyeten bişey kullanmadım ıntım yıkama jelini de doktor yazmıştı köpük şeklinde olanları var daha rahat edersin..
elif475475 esraelt su sabun derken yanar ki o şekilde. Hastanede şişeye batikon gibi bir şey koyup yanımızda yolladılar. Sadece onunla temizledik. Başka hiçbir şey kullanmıyorsunuz. Tuvaletten sonra yıkadınız fön makinesi ile kurutun sonra batikonu sürün o kadar hep kuru tutun o bölgeyi
esraelt elif475475 aynen ben de intim kelle yıkayıp kuruluyordum ama bir şey surmeyince içim rahat etmedi sprey baticon aldı sabah eşim. Şimdi rahatladı yanması dindi
Beybun_29 esraelt doktor pansuman için bı eczaneden su tarzı beyaz bişey almamı söyledi onunla temizlendim sık sık onunla pansuman yaptım daha doğrusu ama enfeksiyon vardı ve arttı krem yazdı sık sık kurutmak gerek benim doğum sonrası yani bı saat sonra bile dikislerim şişti baya o yüzden bide buz kullandim iki hafta kadr da buz kullandim oldu
Tumayy Bstikon vazelin veya zeytinyağı bile olur. Ben 2. Günden itibaren vazelin ve zeytinyağı kullandım her tuvalet sonrası. Doktor 16. Gün ağrım var diye muayeneye gittim dikişlerin güzel iyileşmiş dedi. Ağrının olması da normalmiş fazla hareket ettim diye
Kbrbydk esraelt 14 gün oldu. Hiç birşey kullanmıyorum tuvalet sonrası düzgünce temizlenip kurutuyorum. Gerilmeler başladı yakında düşer sanırım. Çok dikisiniz varsa batikon kullanin derim. İlk dogumumda kullanmıştım çok canım yanıyordu rahatlatiyordu gerçekten