Mertcanbusekarakaya KIZLAR 18+2 çift yumurta ikizlerine hamileyim. Çok kötü grip oldum aşırı bel ağrısı ve Boğaz ağrısıyla doktora gittim doktor da tuzlu su yap burnuna çekip yıka dedi... saat 4de nefes alamadığım için üşüyerek uykumdan uyandım 😭😭 ya tuzlu su yapıp burnuma çektim şimdi de ballı süt ısıttım kendime Kızlar evde buhar Makinesi var içine ilaç koymadan kullansam işe yarar mı? 🤷🏼♀️ BİRDE SİZLER BU GRİBİ NASIL ATLATTINIZ BU BENİM İKİNCİ GRİBİM 😭😭
Yaseminztrkzcan Mertcanbusekarakaya 38. Haftamdayım canım bende fena gribim doktorum antibiyotik verdi ciğerlerimde bile iltihap vardı öksürmekten hiç uyuyamıyordum şuan çok iyiyim
deletedmom6295 Mertcanbusekarakaya burun bandı alın mutlaka gece yatarken takın ki tıkanıklık olmasın. dpktorunuza danışarak kemik suyu ve ayvalı ıhlamur içebilirsiniz. ben gebelikte 1 kez grip oldum ve 3 günde en hafif haliyle atlattım
Mertcanbusekarakaya Yaseminztrkzcan ilk grip olduğumda ki gittiğim kbb doktoru vermişti bu sefer başka doktora gittim sadece parol verdi 😭😭😭