nisaaa5400 kızlar adet düzensizliğim var 50 veya 60 günde oluyorum yumurtlama gününü nasıl hesaplayabilirim
Nergisim09 nisaaa5400 hesaplayamazsin canım ovulasyon testi ile takip edebilirsin bn bu ay kullanıyorum yumurtlama günümü bulmak için yumurtlama zamanlarında akıntı geliyor şeffaf böle yumurtlama belirtisi olabilir kasıkta ağrı oluyor ateş yükselebiliyo
busrax_ nisaaa5400 adet düzensizliğinizin sebebi nedir acaba iki ay çok uzun bir süre bunu düzene oturtmak gerekiyor bence. Bende zamanında çok düzensizlik yaşadım ama sorunu bulup adetlerimi düzene soktum çok şükür
reyhan_t nisaaa5400 Hesaplayamazsiniz ama adetinizi düzene sokmaya çalışın bence ben de sizin gibiydim soğan kürü denediniz mi
reyhan_t nisaaa5400 tadı ilk başta kötü geliyor ama sonradan alışıyorsun ben de 40 bazen 50 günde adet oluyordum direkt düzene soktu adetimi hatta hamile kaldım
Mlsa123 reyhan_t soğan kürünü yapmaya başladıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız ya da ilk yaptığınız da mı oldu ? bende soğan kürünü denedim düzensiz adet görüyordum ve bebek için 15 gün yaptım bitirdim
reyhan_t Mlsa123 1 yıldır hamile kalamiyordum kürü yaptım birkaç ay sonra hamile kalmıştım. 2. Kez yaptığımda da bir sonraki ay hamile kaldım.
Mlsa123 reyhan_t peki adet olamama sebebiniz pcos muydu bende yumurta tembelliği var da buna rağmen olur mu acaba o yüzden soruyorum
Mlsa123 reyhan_t kilo da var doktor kilodan dolayı düzenli göremediğimi söylemişti ilk basta sonra tahlillerden yumurta tembelliğim olduğunu söyledi